PSB Schlatterbånd | Rehaboteket

PSB Schlatterbånd

  •  579 kr 

Schlatterbånd PSB er en kraftig, justerbar knestøtte for effektiv avlasting av schlatter og andre problemer relatert til kneskålen

Les mer

  • Unike justeringsmuligheter
  • Ekstrem smidighet – kun 22 mm tykk
  • Viskoelastisk avlastende pute
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Schlatterbånd PSB er et kraftig schlatterbånd med gode justeringsmuligheter for en individuell passform. Båndet øker presset over kneskålsenen, noe som fører til en effektiv avlastning av problemer relatert til kneskålen og schlatter.

Knestøtten har en viskoelastisk pute som ved påsetting lager et trykk mot kneskålsenen. Dette gir en kombinert avlastning av kneskålens friksjon mot lårbenet og kneskålsenens muskelfeste på øvre del av leggbenet, noe som ofte er smertepunktet ved schlatterproblemer.
Støtten er svært enkel å feste over kneleddet, takket vært den fleksible konstruksjonen som festes med borrelåsbånd på forsiden av støtten. Den unike designen gjør det mulig å justere graden av støtte. Dette betyr at man enkelt kan øke eller minske evnen til å avlaste ved å stramme hardere eller løsere når produktet festes.
Den fremre, avlastende delen av knestøtten er laget av formstabilt tekstil som hjelper til med å øke trykket på den integrerte puten og sørger for avlastningen av kneskålsenen. Puten er laget av et mykt og heftende materiale som sikrer en optimal fiksering av knestøtten selv ved idretts- og mosjonsaktiviteter med høy intensitet.

I knehasen en er PSB bare 22 mm tykk, noe som gjør at den ikke påvirker strekke- og bøyefunksjonen i særlig grad.
Schlatterbånd PSB kommer i en universalstørrelse som passer alle omkretser, og kan brukes både på høyre og venstre kneledd.


Størrelse Universal
Egenskaper

Stabilitet

1

Kompresjon

1

Avlasting

4

Varme

1