Knestøtte Pushcare Basic er en unikt tilpasningsvennlig knestøtte for ekstra støtte
knestotte knestotte knestotte atrose knestotte_artrose

Knestøtte Pushcare Basic

  •  999 kr 

Knestøtte Pushcare Basic gir ekstra støtte og avlastning av kneleddet. Knestøttens unike konstruksjon gir mulighet for optimal tilpasning og enkel påtaking.

Les mer

  • Smidig knestøtte av Tactel® med ekstrem pusteevne
  • Fleksible skinner for ekstra støtte og kontroll
  • Fullt justerbar for riktig støtte og funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Pushcare Basic er en unikt tilpasningsvennlig knestøtte for ekstra støtte og stabilitet av både kneledd og kneskskål i samme produkt. Knestøtten er fremstilt i Sympress™, et tynt, elastisk og pustende materiale for optimal funksjon og komfort. Knestøtten har to sidestabiliserende skinner for ekstra støtte og stabilitet ved bruk. Skinnene er fleksible, noe som innebærerer at de former seg etter kneleddets konturer for beste komfort og støtte. Skinnene påvirker ikke kneleddets evne til å bøyes og strekkes, da de er konstruert for kun å gi ekstra støtte av kneleddets inn- og utside. Knestøtten har en helt unik konstruksjon som tillater åpning av hele lårdelen for å forenkle på- og avtagning av knestøtten.

Hele knestøttens fremre lårdel kan åpnes og tilpasses individuelt, alt etter ønsket behov for støtte og kompresjon rundt låret. Rundt kneskålen sitter en kneskålsstabiliserende pute. Puten er konstruert for å gi ekstra støtte over innsiden og utsiden av en instabil kneskål, og fungerer effektivt for å støtte og avlaste kneskålen ved smerter og problemer.
Knestøtten har også to kryssende bånd i forkant som sitter i forbindelse med puten for kneskålen. Båndene gir mulighet for individuell tilpasning og justering av graden av støtte over knestøttens inn- og utside.

Pushcare Basic brukes med fordel ved problemer med
- Artrose i kneleddet
- Artrose i kneskålens bruskkledde bakside
- Patellofemoral smerte PFSS
- Instabil overbevegelig kneskål med behov for støtte medialt/lateralt
- Generell instabilitet i kneleddet

Knestøtten Pushcare Basic er en ekstra smidig knestøtte for støtte av kneledd og kneskål, i et ekstremt velventilert materiale for både hverdagsbruk og ved mosjonsaktiviteter.


StørrelseMål slik som vist på bildet nedan
Stl. 1 Small 28 - 31 cm
Stl. 2 Medium 31 - 36 cm
Stl. 3 Large 34 - 37 cm
Stl. 4 X-Large 37 - 41 cm
Stl.5 XX-Large41- 45 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1