Knestøtte med skinner GenuFit LIGA
Knestøtte med skinner

Knestøtte med skinner GenuFit LIGA

  •  1999 kr 

Knestøtte GenuFit er en ekstra stabil og spesielt smidig knestøtte, for effektiv stabilisering av et instabilt kneledd. Lav profil over leddet og kun 33 cm høyde.

Les mer

  • Knestøtte GenuFit l smidighet og ekstra stabilitet
  • Patentert båndsystem for ekstrem fiksering
  • Kombinert stabilitet for kneskål og kneledd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte GenuFit LIGA med skinner er en anatomisk knestøtte fremstilt med en ekstra tett passform for ekstra smidighet og minimal bevegelighetspåvirkning. Knestøtten har en total høyde på 33 cm, fordelt på 16 cm nedenfor kneleddssentrum over leggen og 17 cm ovenfor over låret. Denne lave modellen sikrer en ekstra smidig knestøtte, for ekstra stabilitet og kontroll.
Knestøttens skinner er produsert i aluminium for optimal stabilitet og kontroll av kneleddet i en smidig utførelse. Kneskinnene er polysentrisk, noe som innebærer at skinnene har en optimal emulering av kneleddets bevegelser i bøy og strekk, siden skinnens bevegelsessentrum følger kneleddets naturlige bevegelsesmønster optimalt. Knestøttens stabile skinner sitter innmontert i to rigide skinnelommer fremstilt i HDPE for ekstra effektiv fiksering av skinnen mot låret og leggen.

GenuFit knestøtte har et unikt og patentert båndsystem som forbinder knestøttens skinner i et øvre og nedre segment. Båndsystemet sikrer ekstra effektiv festing av knestøtten og skinnene under høyintensiv aktivitet, og forsterker skinnenes funksjon for både indre og ytre stabilisering av kneleddet. Kombinasjonen av knestøttens båndsystem og stabile fikserte skinnelommer, gir knestøtten GenuFit LIGA unike stabiliserende egenskaper for ekstra støtte og kontroll av kneleddet ved instabilitetsproblemer.
Knestøtten har såkalt åpen patella for å sikre minimalt med trykk over patella, kneskålen, ved strekking av kneleddet. Rundt kneskålen sitter også to patella-puter som effektivt bidrar til ekstra støtte og stabilisering av kneskålens inn og utside. Den ekstra stabiliteten i kneskålen i kombinasjon med knestøttens sidestabilitet, bidrar til at knestøtten får et bredt bruksområde som hjelper ved både kneskålsinstabilitet og kneleddsinstabilitet i samme produkt.

Knestøtten er fremstilt i AirX, et ventilerende og kompresjonsgivende materiale som gir en optimal brukerkomfort. Knestøtten har også et ekstra ventilert og mykt Soft-X materiale plassert lokalt i knehasen, for å sikre optimal komfort ved bruk. Soft-X materialet dekker hele knehasen, og reduserer risikoen for gnagsår og ubehag i kneleddets mest følsomme del.
Takket være knestøttens anatomiske konstruksjon fungerer GenuFit like bra til både høyre og venstre kneledd.


StørrelseOmkrets 15 cm over kneleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knestøtten?
Svar. Knestøtten vaskes for hånd på 30° for å redusere mekanisk slitasje fra vaskemaskin. Vask knestøtten med lukket borrelås, skinnene kan tas ut av skinnelommen ved vask.

Spørsmål. Jeg har pådratt meg en indre leddbåndsskade, og opplever usikkerhet og instabilitet i kneet. Kan jeg bruke GenuFit LIGA?
Svar. Ja, absolutt. GenuFit LIGA er en ekstremt stabil og samtidig smidig knestøtte, for ekstra stabilitet og kontroll av kneleddet ved for eksempel leddbåndsskade.

Spørsmål. Om jeg opplever subluksasjon av kneskålen min (delvis dislokert), kan knestøtten GenuFit LIGA gi meg opplevelsen av støtte og kontroll rundt kneskålen? 
Svar. Ja, knestøtten har to sidestabiliserende puter for ekstra støtte og kontroll av kneskålen ved instabilitetsproblemer.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

1