Knæstøtte Object | Rehaboteket

Knæstøtte Object

  •  599 kr 

Knestøtten Object er en ekstremt smidig kneskålstabiliserende knestøtte med ekstra pelott for spesifikk stabilisering av kneskålen ved bevegelse og belastning.

Les mer

  • C-formet pelott for ekstra støtte av kneskålen
  • Ekstremt smidig konstruksjon for barn og voksne
  • Innovativ design som fungerer på både høyre og venstre kne
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtten Object er en såkalt subluksasjonsortose med unike funksjoner for å stabilisere en instabil hypermobil kneskål.
Kneputen er konstruert med en halvsirkelformet C-pelott, en kneskålpute som har som funksjon å stabilisere kneskålen og motvirke såkalt subluksasjon, der kneskålen lett forskyves ut av sin vanlige stilling i belastende posisjoner.
Den halvsirkelformede C-pelotten gir en effektiv og ekstremt smidig støtte over hele kneskålens bevegelsesområde; fra bøyd posisjon til full strekk. Pelotten er laget av formstabil polyuretan som gir støtte til kneskålen uten risiko for gnaging og ubehag.

Object er en dobbeltsidig knestøtte, noe som betyr at den fungerer like godt på høyre kne som på venstre. Avhengig av hvordan støttebandasjen plasseres kan den gi støtte over enten utsiden eller innsiden av kneskålen. De optimale justeringsmulighetene gir et produkt som kan brukes uten begrensninger for de fleste kneskålrelaterte problemer og lar deg tilpasse produktet individuelt. De fleste subluksasjoner i kneskålen skjer ved at kneskålen forskyves ut til siden i retning bort fra kroppen, noe som også er det vanligste bruksområdet for Object, men produktet gir like effektiv støtte når den tilpasses for å gi støtte på innsiden av kneskålen. For å justere knestøtten til bruk på høyre eller venstre side vrenger du bare produktet, da forflyttes pelottens posisjon fra utsiden av kneskålen til innsiden (og vice versa) med et enkelt håndgrep.
Object er en svært smidig og diskré knestøttebandasje med mye funksjonalitet. Produktet er laget av et slitesterkt neomateriale og har en materialtykkelse på bare 2,5 mm. Den totale høyden på kneputen foran er 12,5 cm og på baksiden av kneet bare 10 cm, noe som gjør Object til det overlegent smidigste produktet for kneskålstabilisering på markedet.
Det tynne materialet kombinert med lav høyde gjør produktet optimalt selv for barn med kneskålstabilitets- og kneskålproblemer.

Bruk knestøtten Object ved
- Subluksasjonsproblemer i kneskålen (både medial og lateral)
- Lettere generell kneskålinstabilitet
- Hypermobilitet i kneskål både ved idrett/trening og hverdagsaktiviteter
- Behov for enklere tracking av kneskålen
- Generell kneskålstabilisering og avlasting ved chondromalacia patellae (nedslitt brusk)
- Milde artroseproblemer bak eller under kneskålen

For å gjøre det enkelt og effektivt å påføre støtten på korrekt måte, har Object en åpning til kneskålen foran på knestøtten. Åpningen forenkler korrekt plassering. Ved å plassere kneskålen i det åpne hullet foran på knestøtten sikrer du at den kneskålstabiliserende C-pelotten havner i korrekt posisjon over ut- eller innsiden av kneskålen for effektiv støtte, både til hverdags og ved trening, mosjon eller idrett. Kneskålen ligger fritt i hullet, og alt trykk fjernes fra kneskålens overflate.
For korrekt påføring av knestøtten skal produktet påføres sittende med kneleddet bøyd ca. 20°. Trekk beskyttelsen fra foten og opp og sørg for at den C-formede pelotten er i kontakt med utsiden av kneskålen ved behov for ekstern stabilitet (lateral stabilisering) eller med innsiden ved behov for intern stabilitet (medialstabilisering). Hvis den C-formede pelotten ikke oppnår kontakt med ytterkanten av kneskålen, kan du enkelt vri og vende på støttebandasjen til du får kontakt, og dermed en mer effektiv støtte og stabilisering.
Knestøtten vaskes for hånd ved 30 °C og må lufttørke før bruk.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small30 - 33 cm
Small33 - 36 cm
Medium 36 - 39 cm
Large39 - 43 cm
X-Large43 - 48 cm
XX-Large48 - 53 m
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Min 10 år gamle datter trenger en knestøtte for ekstra stabilisering av kneskålen. Hun er relativt liten og vi ønsker en så smidig og nett løsning som mulig for henne.
Svar. Knestøtten Object er den netteste og smidigste kneskålstabiliserende støtten på markedet, og fungerer optimalt i mindre størrelser til barn uten at de må ha en klumpete knestøtte over leddet.

Spørsmål. Fungerer Object for både barn og voksne?
Svar. Ja produktet er tilgjengelig i 6 forskjellige størrelser: X-Small – XX-Large og fungerer like godt for barn som voksne.

Spørsmål. Vi trenger en knestøtte som kan brukes utenpå kunstløptights. Fungerer Object utenpå tights?
Svar. Ja, knestøtten fungerer like godt rett mot huden som utenpå et par tights.

Spørsmål. Hvordan fungerer en C-formet pelott?
Svar. Pelotten har en C-fasong som dekker hele den innvendige eller utvendige kanten av kneskålen avhengig av hvordan den påføres. Den C-formede pelotten er laget av PU, et formstabilt materiale, og gir en utvendig støtte som effektivt holder kneskålen på plass hvis den er på vei ut av normal posisjon.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

2