Tommelstøtte Dynamics | Rehaboteket
Tommelstøtte tommelstotte_leddbandskader tommelstøtte Tommelstøtten

Tommelstøtte Dynamics

  •  599 kr 

Ekstra stabil tommelstøtte med en formbar metallskinne for optimal individuell tilpasning av støtte og form.
 

Les mer

  • Anatomisk konstruksjon med formbar Z- skinne
  • Konsentrert støtte rundt CMC-leddet / tommelroten
  • Ekstra diskré og smidig konstruksjon.
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tommelstøtte Dynamics er en ekstra stabil og ekstra smidig tommelstøtte med en fullt tilpasningsbar skinne for ekstra konsentrert støtte rundt tommelen og tommelens rotledd – CMC-leddet. Tommelstøttens stabiliserende og avlastende skinne gir deg muligheten til å tilpasse støtten individuelt slik at den følger tommelens anatomiske form på best mulig måte, samtidig som den gir riktig grad av støtte i tråd med behovet. Tommelstøtten er lagd for å fungere optimalt i hverdagslige situasjoner med konsentrert og tilpasningsbar støtte rundt rotleddet i tommelen uten å påvirke hånden eller gripeevnen forøvrig. Dynamics tommelstøtte representerer en unik mulighet til å forsterke stabiliteten og avlaste fremfor alt tommelroten, takket være den heldekkende og formbare skinnen som ligger over rotleddet på tommelen.

Med en total høyde på kun 11 cm er tommelstøtten en av markedets mest smidige og diskré konstruksjoner med skinner. Den lave høyden på tommelstøtten gir en enorm fleksibilitet ved bruk, og målsettingen er å stabilisere uten å merkes. Tommelstøttens formbare skinne sitter kun plassert over utsiden av tommelen, noe som gir ytterligere smidighet og fører til at påvirkningen på det normale funksjonelle grepet blir minimal. Skinnenes Z-fasong gir helt unike forutsetninger for støtte av tommelens rotledd, og skinnene kan enkelt justeres og formes for å følge den respektive brukerens håndfasong, lengde og støttebehov optimalt. Skinnen er lagd av sterk, men formbar duraluminium, noe som betyr at du kan forme og justere den om og om igjen i ubegrenset tid for optimal støtte og komfort.  Rundt den øverste delen av tommelen sitter et fullstendig justerbart borrelåsbånd som lar deg tilpasse støtten individuelt, og justere grad av støtte og fiksering av skinnen rundt tommelen. Jo strammere borrelåsbåndet spennes, desto mer støtte og fiksering av skinnen oppnår du, noe som gir ubegrensede muligheter for støtte og stabilitet i tråd med ditt behov.

Bruk tommelstøtte Dynamics ved skader og problemer i tommelen, som for eksempel:
Lokale forstuinger i tommel og/eller rotledd
Leddbåndskader eller leddkapselskader i tommel
Behov for post-operativ stabilisering etter operasjon/rehabilitering
Avlasting av tommel i forbindelse med belastningsskade
Kronisk nedsatt stabilitet i tommelledd med behov for ekstern fiksering og støtte

Tommelstøtten festes enkelt ved hjelp av et uelastisk bånd som vikles rundt håndleddet. Båndets konstruksjon og styrke bidrar til en stabil fiksering av skinnen rundt tommelen, og gir ekstra gode forutsetninger for å justere og tilpasse støtten i tråd med individuelle behov. Tommelstøtten Dynamics er lagd av et slitesterkt og pustende materiale som består av 46 % polyamid, 46 % polyuretan, 7 % bomull og 1 % elastan, noe som resulterer i en optimal kombinasjon av slitestyrke, pusteevne og komfort i ett og samme produkt.

Vask tommelstøtten på 30 °C håndvask og la den lufttørke før bruk.
For å garantere at produktet holder så lenge som mulig, anbefaler vi at du alltid lukker den harde borrelåsen mot den myke før vask for å redusere slitasjen på borrelåsen. Denne kan få nedsatt funksjon ved omfattende slitasje.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Størrelse 1 14 - 18 cm
Størrelse 218 - 22 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg bruke tommelstøtten når jeg går på ski? Har en leddbåndskade som trenger støtte.
Svar. Ja, absolutt! Tommelstøtte Dynamics påvirker ikke håndens normale gripeevne, og kan brukes når du har behov for å kunne holde rundt en skistav uten problemer.

Spørsmål. Hvordan formes skinnen?
Svar. Skinnen formes enkelt med hendene, og kan formes på nytt ved behov for å oppnå den beste passformen i forhold til dine personlige forutsetninger.

Spørsmål. Jeg har artrose i tommelen og trenger mer støtte når jeg jobber med hendene. Kan Dynamics være et alternativ for ekstra stabilitet og støtte?
Svar. Ja, Dynamics er en av de mest stabile og smidige tommelstøttene på markedet i dag, og takket være den unike skinnen har den en overlegen passform og stabilitet ved behov.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

1