Unik tommelstøtte for maksimal støtte og minimal påvirkning av hånden
Tommelstøtte CMC  tommelstotte_tommelartrose tommelstotte tommel artrose

Tommelstøtte CMC for tommelartrose

  •  699 kr 

Tommelstøtte CMC er en ekstra stabil støtte for tommelen ved problemer og smerter forårsaket av tommelbase-artrose i CMC 1 leddet.

Les mer

  • Unik konstruksjon for bruk hver dag
  • Forbedrer tommelgrepet ved tommelbase-artrose
  • Ekstremt smidig og kompakt tommelstøtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tommelstøtte CMC er en helt unik støtte for tommelen ved problemer med tommel artrose, smerter og nedsatt gripeevne. CMC gir en så optimal håndfunksjon som mulig, til tross for problemer med tommel artrose. Støtten er utviklet for å maksimere støtten for tommelen, og samtidig redusere støttens påvirkning på hånd, håndledd og fingre.

Den unike konstruksjon til CMC gir en markant forbedring av grunnstabiliteten i tommelen, og bidrar ofte til en umiddelbar smertelindring i tommelens grunnledd.
Ved problemer med tommelbase-artrose påvirkes ofte tommelens bevegelighet med en direkte nedsatt håndfunksjon som resultat. Tommelstøtten CMC stabiliserer tommelens grunnledd og posisjonerer også tommelen i et funksjonell stilling for optimal håndfunksjon,

Tommelstøtte CMC støtter ikke bare tommelbasen, men bidrar også til å lage en såkalt tommelbue i hånden, tommelbuen lages takket være tommelstøttens unike og effektive konstruksjon. Med tommelstøtten festet over tommelen stabiliseres tommelbuen, og dette bidrar til å forbedre håndens og tommelens gripeevne. Tommelstøtte CMC hjelper den som er utsatt for tommelartrose å fungere bedre i hverdagen.
Tommelstøtte CMC er utviklet med en anatomisk utformet støttehylse rundt tommelbasen, for på best mulig måte stabilisere og avlaste tommelen. Støttehylsen er fremstilt i tynn men stabil plast, med en forsterket aluminiumskjerne plassert rundt det utsatte leddet ved problemer med tommelartrose. Aluminiumskjernen bidrar til en effektiv stabilitet og avlastning av tommelbasen for kontinuerlig stabilitet. Tommelstøttens unike konstruksjon og materialvalg gjør at produktet får en enorm slitestyrke, som holder seg over svært lang tid, selv ved anstrengende arbeid med hendene. 
Ved tommel artrose opplever mange nedsatt beveglighet, styrke og forverring av gripeevnen, noe som påvirker håndens og tommelens normale funksjon. Med tommelstøtten CMC´s unike funksjon, posisjoneres hånden i en optimal stilling for et funksjonelt grep, tross problemer med tommel artrose.

Tommelartrose er et permanent problem, som ofte krever støtte og stabilitet over lengre perioder, eller ved visse operasjoner på arbeid eller fritid. Tommelstøtten CMC er en ekstremt smidig støtte, og oppleves ofte som en naturlig del av hånden uten risiko for endringer i hånden eller fingrenes normale grep. Tommelstøtten påvirkes ikke av vann, og kan brukes uten restriksjoner i arbeidsmiljø med vann.
Tommelstøtten spennes ved hjelp av to myke borrelåser over håndbaken. Graden av støtte kan enkelt justeres etter ønsket behov. Enkelte støtter kan oppleves forstyrrende og ubekvemme, men CMC er spesielt utviklet for å kunne brukes hele dagen uten ubehag.

Tommelstøtten er svært enkel å rengjøre. Enten tørkes støtten av med en klut og et mildt rengjøringsmiddel, eller så kan man vaske tommelstøtten for hånd på 40°. Det er også mulig å vaske støtten med et skånsomt program på vaskemaskinen. 


StørrelseOmkrets i cm rundt knokene
Small16 - 19,5 cm
Medium19,5 - 22,5 cm
Large22,5 - 26 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg leter etter en ekstra stabil, men samtidig så smidig tommelstøtte som mulig. Kan CMC være noe for meg?
Svar. Ja, CMC er den smidigste tommelstøtten som finnes tilgjengelig. Produktet er ekstremt hudnært og den anatomiske passformen gir en støtte uten å merkes for arbeidsrelaterte situasjoner så vel som til hverdagsbruk.

Spørsmål. Jeg har behov for en støtte som tåler vann?
Svar. CMC er fremstilt i plast og påvirkes overhodet ikke av vann. Etter bruk i vann trenger man bare å tørke av støtten, så er den tørr og komfortabel igjen.

Spørsmål. Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge på min tommelstøtte?
Svar. Mål omkretsen rundt knokene, og sjekk målet opp mot størrelsesguiden, så finner du rett størrelse for deg. 

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

1

Avlasting

5

Varme

1