Støttebandasje håndledd tommel BOA | Rehaboteket
støttebandasje håndledd tommel støttebandasje håndledd tommel håndleddsstøtte

Støttebandasje håndledd tommel BOA

  •  1199 kr 

Støttebandasje håndledd tommel BOA® med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndleddsstøtte med ekstremt enkel påsetting.

Les mer

  • Formbare skinner for optimal passform
  • Ekstremt enkel tilpasning og justering
  • Ekstra stabil kombinasjonsstøtte for håndledd og tommel
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttebandasje håndledd tommel BOA® er en ekstra stabil kombinasjonsstøtte som avlaster håndleddet og tommelen i samme produkt. Håndleddsstøtten er konstruert med to stabiliserende skinner laget av formbar aluminium. Disse skinnene er preformede, men kan enkelt formes om ved hjelp av håndkraft for en optimal individuell passform.
De to skinnene utgjør kombinert grunnlaget for støtten både i håndleddet og tommelen. Én skinne sitter plassert på håndleddets innside, og gir ekstra støtte og kontroll av leddet, mens den andre er plassert over tommelen og gir en veldig stabil tommelstøtte.

Støttebandasjen håndledd tommel påføres rundt håndleddet som en hanske, hånden træs i håndleddsstøtten som trekkes opp på plass. Rundt tommelen sitter en fullt tilpasningsbar tommelstøtte som enkelt kan åpnes og justeres etter behov.
BOA® systemet består av en roterbar plate og en sterk nylonline som sitter festet over håndbaken på håndleddsstøtten. Spenningen på nylonlinen justeres enkelt ved hjelp av BOA-skiven, og bidrar til enkel justering av håndleddsstøttens stabilitet og kompresjon. BOA®-skiven er kledd med et anti-sklimateriale som sikrer enkel bruk og justering i alle situasjoner.
Støttebandasjen for håndledd og tommel er laget av luftig Foam-Tex som sikrer optimal komfort ved bruk, og som kan vaskes på 30° håndvask. La produktet lufttørke før bruk.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small 13 - 16 cm
Medium 15 - 17 cm
Large16 - 18 cm
X-Large17 - 21 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg leter etter en ekstra støtte etter et brudd i båtbenet, og trenger støtte både for tommelen og håndleddet i samme produkt. Fungerer BOA-støttebandasje for meg?
Svar. Ja, BOA-håndleddsstøtte kombinerer ekstra støtte av håndleddet med støtte også for tommelen.

Spørsmål. Er BOA-systemet lett å bruke? Er det f. eks. noen risiko for at nylonlinen floker seg?
Svar. Ja, BOA-systemet er veldig lett å bruke. Vri på skiven for å øke støtten, slik at linen strammes og kompresjonen øker. Linen kan ikke floke seg, fordi den ligger festet i ulike føringskanaler i produktet for å sikre optimal funksjonalitet.

Spørsmål. Kan skinnene formes?
Svar. Ja, skinnene kan enkelt formes ved hjelp av håndkraft for å få en optimal anatomisk passform.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

3