Manulite håndleddsstøtte | Rehaboteket
handleddsstotte_manulite handleddsstotte

Manulite håndleddsstøtte

  •  899 kr 

Manulite er en ekstra stabil, fullt justerbar og smidig håndleddsstøtte for støtte og avlastning av håndleddet. Tre skinner sikrer optimal avlastning.

Les mer

  • Ekstrem smidighet | Lav profil
  • Tre formbare og stabiliserende skinner
  • Ekstra effektiv avlastning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Manulite er en helt ny type håndleddsstøtte for ved instabilitet eller problemer i hånden, håndleddet eller albuen. Manulite har tre stabiliserende skinner som sammen gir stabilitet i håndleddet både i bøye- og strekkefasen i en og samme konstruksjon. En bred og stabil anatomisk formet skinne laget av sterkt aluminium sitter plassert i håndflaten og gir optimal støtte for håndleddet. På håndbaken sitter to tynnere metallskinner som er anatomisk utformet for best mulig komfort. De tre skinnene ligger i åpne lommer, og kan enkelt tas ut av produktet ved vask og tilpasning av skinnene. Tilpasningen skjer enkelt med håndkraft.
Skinnenes plassering i håndflaten og på håndbaken gir en ekstra stabil konstruksjon, som sikrer optimal støtte og avlasting av håndleddet ved belastning av hånd og håndledd.

Håndleddsstøtten er laget helt uten skjøter – alle materialer og komponenter er lasersveiset, noe som gir en ekstra smidig støtte med lav profil over håndleddet. Innsiden av håndleddsstøtten er dekket med et pusteaktivt og trykkavlastende foam-materiale som gir en myk og sval brukerkomfort. Håndleddsstøtten Manulite kan brukes både på høyre og venstre håndledd, takket være den unike konstruksjonen.
Støtten lukkes ved hjelp av tre borrelåsbånd – det bredeste båndet rett over håndleddet bidrar til ekstra stabilitet, og de to ytre båndene sørger for ytterligere fiksering og støtte.
Båndene kan påføres fritt over hele støtten, siden utsiden av Manulite fungerer som en myk borrelås.

Håndleddsstøtten vaskes som håndvask på 30 °C, og skal lufttørke før bruk.
Finnes i tre størrelser – Small / Medium / Large


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small13 - 18 cm
Medium 18 - 23 cm
Large23 - 28 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg leter etter en støtte for håndleddet som også stiver av håndbaken, slik at jeg ikke kan bøye håndleddet bakover. Finnes det slike støtter?
Svar. Ja, absolutt. Manulite er en slik håndleddsstøtte, og har formbare skinner som kan tilpasses håndbaken for best mulig støtte og kontroll.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

5

Varme

1