Håndleddstøtte Dynamics | Rehaboteket
håndleddstøtte med skinne håndleddstøtte med skinne handleddstotte handleddstotte_med_skinne

Håndleddstøtte Dynamics

  •  599 kr 

Dynamics er en ekstra stabil og slitesterk håndleddstøtte med såkalt DUAL-skinne for justerbar støtte og avlasting til et smertefullt håndledd.

Les mer

  • Ekstra stabilitet med doble skinner
  • Forenklet bruk og tilpasning
  • Høy grad av ventilasjon og komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddstøtte Dynamics er fullstendig tilpasningsbar håndleddstøtte for deg som har daglige problemer med smerter i håndleddet og har behov for støtte og avlasting. Håndleddstøtten er anatomisk konstruert, og følger hele hånden og den naturlige formen på håndleddet for optimal stabilitet og komfort. Støttebandasjen er designet med en såkalt DUAL-konstruksjon, noe som betyr at stabiliserende skinner som gir de beste forutsetningene for avlasting er plassert i håndflaten og over baksiden av hånden i samme konstruksjon. DUAL-designet gir en ekstra stabil håndleddstøtte som gir deg muligheten til å avlaste og stabilisere håndleddet i alle bevegelsesretninger i ett og samme produkt. Skinnene er laget av formbar aluminium som er plassert i åpne lommer og lar deg enkelt endre og justere funksjonen og egenskapene til håndleddstøtten. Ved å ta ut en av skinnene, for eksempel den over baksiden av hånden, får du ekstra bevegelse i bøyd posisjon, noe som gir håndleddstøtten en helt annen funksjon. De unike tilpasningsfunksjonene gjør Dynamics til en håndleddstøtte som kan tilpasses og optimeres for å passe de fleste problemer og brukere i én modell.

Graden av støtte og stabilitet i håndleddstøtten er avhengig av hvor mye kompresjon som påføres over beskyttelsen, og Dynamics har et helt unikt snorsystem som både forenkler påføring og skaper en jevn og nøyaktig komprimeringsprofil over hele håndleddet. Jo hardere snorene er strammet, jo mer støtte og stabilitet oppnås, noe som gir optimal individuell justering i tråd med ulike behov avhengig av smertetype, problem eller aktivitet.  Tommelgrepet i støtteskinnen kan tilpasses og kan enkelt justeres ved hjelp av en borrelås. Håndleddstøtten er laget av et pustende materiale og har et ekstra mykt fôr for å sikre optimal komfort ved bruk. 

Bruk Dynamics håndleddstøtte i tilfelle:
-Generelle smerte- og belastningsrelaterte håndleddproblemer
- Problemer med stabilisering av håndleddet
- Etter avgipsing dersom det er nødvendig med ekstra støtte
- Ved lokale betennelsesproblemer i hånd, håndledd med behov for avlasting
- Som nattskinne ved karpaltunnelsyndrom med behov for nøytral posisjon i håndleddet

Håndleddstøtten vaskes ved 30 °C håndvask og må lufttørke før bruk. Skinnene kan enkelt tas ut av støttebandasjen for mer effektiv vask.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Størrelse 1 13 - 15
Størrelse 215 - 17
Størrelse 317 - 20
Størrelse 4> 20 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan skinnen formes for å gi bedre støtte?
Svar. Ja, skinnen kan enkelt formes for hånd. Det aller enkleste er å ta skinnen ut av trekket og tilpasse den rett mot håndleddet for optimal passform.

Spørsmål. Kan håndleddstøtten brukes i klorvann?
Svar. Nei, klorvann har en tendens til å slite på tekstilmaterialer, og Dynamics er ikke ment for bruk i vann.

Spørsmål. Kan håndleddstøtten brukes om natten ved behov for ekstra støtte?
Svar. Ja, det er ingen begrensninger for bruk, hverken om natten eller dagen. Generelt vil du trenge betydelig mindre støtte rundt håndleddet i liggende stilling, og det er lett å justere dette ved å løsne på stroppene rundt håndleddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

2