Håndleddsstøtte Manu Karpal | Rehaboteket
handleddsstotte_for_karpaltunnelsyndrom handleddsstotte_for_karpaltunnelsyndrom handleddsstotte_for_karpaltunnelsyndrom

Håndleddsstøtte Manu Karpal

  •  899 kr 

Håndleddsstøtte for avlastning ved problemer med karpaltunnelsyndrom, kan brukes på dagen og om natten

Les mer

  • Trykkavlastende CTS-pad
  • DUAL-skinner for avlastning
  • Ekstremt behagelig å ha på seg dag og natt
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Manu Karpal håndleddsstøtte for karpaltunnelsyndrom er et helt unikt produkt for optimal avlastning ved problemer med karpaltunnelsyndrom i håndleddet. Håndleddsstøtten har en optimal anatomisk passform for best mulig funksjon og avlastning, og er laget av et pustende materiale helt uten sømmer for best mulig komfort både dag og natt. Håndleddsstøtten er også OEKO-TEX-godkjent og oppfyller OEKO-TEX 100-standarden, noe som er spesielt egnet for håndleddsstøtter for bruk om natten og over lengre perioder.
 
Håndleddsstøtte for karpaltunnelsyndrom har to anatomisk utformede skinner laget av lett, formbar aluminium. Det bidrar til en optimal avlastning av håndleddet ved problemer med karpaltunnelsyndrom. Skinnene er plassert i en såkalt DUAL-konstruksjon, noe som innebærer at skinnene i håndleddsstøtten er plassert både over håndbaken og i håndflaten. Funksjonen til DUAL-skinnene gir ekstra stabil håndleddsstøtte som evner å avlaste håndleddet i alle situasjoner, dag og natt. Skinnene er plassert i polstrede lommer for å motvirke risikoen for gnagsår og ubehag, og kan enkelt fjernes fra håndleddsstøtten. Fordelen med avtakbare skinner gir en håndleddsstøtte som kan tilpasses individuelt i tråd med hver brukers behov. Dette gjør Menu Karpal til en av de mest fleksible håndleddsstøttene for karpaltunnelsyndrom på markedet.
 
Manu Karpal har en unik silikonplate – CTS-pad – plassert på innsiden av håndleddet. Platen er laget av medisinsk silikon, dekket med et tynt og avkjølende nylonmateriale. Platen gir total avlastning fra press over problemområdet i forbindelse med karpaltunnelsyndrom, og er en helt unik funksjon for denne modellen. CTS-puten kan beveges fritt innenfor håndleddsstøtten for å skape best mulig avlastning på riktig sted, helt individuelt og i forhold til brukeren og problemet.
 
Håndleddsstøtte for karpaltunnelsyndrom påføres enkelt med tre borrelåsbånd med slip-stop over håndbaken. Slip-stop-funksjonen letter påføringen, og sørger for at båndene alltid kan justeres rundt håndleddet på en enkel måte. Jo mer båndene strammes, jo mer støtte oppnås, noe som gir muligheten for å tilpasse håndleddsstøttens stabiliserende funksjon i tråd med unike behov for støtte – avhengig av aktivitet og belastning. Båndene er konstruert med mikrohekter, noe som gir en ekstremt lav profil over håndleddet. Den totale materialtykkelsen er bare 2 mm, noe som betyr at håndleddsstøtten kan brukes under et par vanlige hansker uten at det blir for trangt. Det finnes et justerbart håndgrep rundt baksiden av hånden som regulerer sidestabiliteten til håndleddsstøtten, avhengig av hvor hardt båndet er strammet.
 
Bruk Manu Karpal ved:
Karpaltunnelsyndrom både dag og natt.
Punktlindring av smerter og problemer i håndleddet
Lokal betennelse og smerter i håndleddet
Lokal artrose i håndleddet som trenger stabilisering og støtte

 
Håndleddsstøtten Manu Karpal for karpaltunnelsyndrom CTS er produsert i fem ulike størrelser, i en høyre- og en venstretilpasset modell. Mål omkretsen rundt håndleddet for å finne riktig størrelse.
Håndleddsstøtten håndvaskes på 30 °C, og skal lufttørke før bruk. Ta ut CTS-platen før vask og rengjør den med en fuktig klut.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13-15 cm
Small15-17 cm
Medium17-19 cm
Large19-22 cm
X-Large22-25 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg vaske håndleddsstøtten?
Svar. Ja, absolutt! Håndleddsstøtten kan håndvaskes ved 30 °C, og vi anbefaler å ta ut skinnene før vask for å forenkle skylling og tørking.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

3

Avlasting

5

Varme

2