Artrosehansker IMAK | Rehaboteket
Artrosehanske håndartrose hansker hansker_artrose_i_hender_og_fingre

Artrosehansker IMAK

  •  389 kr 

Artrosehanske mot stivhet og opphovning i hender og fingre ved problemer 

Les mer

  • Artrosehanske ved problematikk i fingre og hånd
  • Anatomisk passform for best mulig funksjon i fingre og hånd
  • Gir mer bevegelighet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Artrosehanske er en lett komprimerende hanske spesielt utviklet for problematikk i fingre, tommel, hånd og håndledd.
Hansken er laget av et tynt og komprimerende materiale som gir lett støtte for fingerleddene, og brukes med fordel ved smerter i fingrene forårsaket av artrose i fingrene og smerter i håndleddene som skyldes artrose eller betennelsesproblemer. Den lette kompresjonen rundt hvert fingerledd motvirker effektivt opphovning i fingrene og hånden og hjelper til med å oppnå normal bevegelse. Opphovningen rundt leddene innebærer alltid minsket bevegelse og stivhet, noe som hansken spesielt er utviklet for. Hansken er laget av en blanding av Spandex og bomull, noe som gir en lett oppvarmende effekt av fingerleddene. Denne varmeeffekten motvirker avkjøling av leddene sommers- og vinterstid. Hanskens materialsammensetning oppleves som ekstremt pustende og komfortabel, og den kan brukes daglig uansett situasjon eller aktivitet.
Artrosehansken har et såkalt åpent fingertuppdesign, noe som innebærer at fingrene ikke dekker fingertuppene for å gi et bedre grep og følelse ved regelmessig bruk av hånden.
                      
De åpne fingertuppene tillater bruk av artrosehansken uansett situasjon, og ved både finmotorisk arbeid og grovmotorisk arbeid med hånd og fingre. Artrosehansken er spesielt konstruert for enkel av- og påtaking, noe som forenkler bruken av hansken ved revmatiske plager i hånd og fingre med nedsatt gripeevne i hånden og fingrene.
Artrosehanske motvirker effektivt opphovning og stivhet i fingrene og fungerer like godt ved artrose i fingrene som ved artrittproblemer og revmatiske smerter i fingerleddene. Hanskens kombinasjon av kompresjon, støtte og lett varme rundt leddene gir ofte et veldig godt resultat ved smerter, stivhet og verk i hånd og fingre.
Ved artrose i fingrene gir artrosehanskens unike passform ekstra støtte og kompresjon for hvert fingerledd, og motvirker effektivt hovenhet.
En artrosehanske kan med fordel brukes under en håndleddsstøtte med skinne for å kunne kombinere kompresjonsbehandling av hånd og fingre med avlastende støtte. Den tynne artrosehansken fungerer med alle håndleddsstøtter uten begrensninger.

Artrosehanske er den eneste hansken som anbefales av "Artritis foundation" som et brukervennlig hjelpemiddel ved revmatiske smerter i hånd og fingre.
Hansken produseres i 5 ulike størrelser: XS-XL, for å sikre best mulig anatomisk passform og funksjon. Mål bredden over knokene for å finne riktig størrelse.
Artrosehanskene selges alltid i par for både høyre og venstre hånd, og er 100 % fri for lateks.


StørrelseBredde over håndbaken
X-Small - 7 cm
Small7 - 8 cm
Medium8 - 9 cm
Large9 - 10 cm
X-Large10 - 11.5 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan vasker jeg artrosehanskene?
Svar. Vaskeråd er håndvask ved 30° C og la artrosehanskene lufttørke før bruk.

Spørsmål. Selges artrosehanskene i par?
Svar. Ja, hansken selges alltid i par for høyre og venstre hånd.

Spørsmål. Hvordan finner jeg den rette størrelsen på hanskene?
Svar: Du trenger bare å måle bredden over knokene på håndbaken for å finne riktig størrelse. XS tilsvarer en bredde på opp til 7 cm, Small mellom 7 og 8 cm, Medium 8-9 cm, Large 9-10 cm og XL 10-11,5 cm.