Unikt håndledsbandage | Uden at påvirke håndens gribe formåen
Håndleddstøtte tastatur Håndleddstøtte tastatur

Håndleddstøtte tastatur

  •  429 kr 

Håndleddstøtte tastatur for bruk ved tennisarm, musearm samt f.eks. racketsporter med behov for et funksjonelt grep. Les mer

  • To fleksible, stabiliserende skinner
  • Åpen håndflate for et funksjonelt grep
  • Ekstra stabiliserende bånd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Markedets eneste funksjonelle håndleddstøtte for optimal stabilitet av håndleddet uten å påvirke håndens gripekapasitet. Håndleddstøtten med åpen håndflate er en helt unik håndleddsstøtte som gir brukere full funksjon av håndens gripekapasitet og samtidig effektiv stabilisering av håndleddet. 
To fleksible fjærskinner plassert over håndleddets inn- og utside stabiliserer håndleddet effektivt ved bruk, uten å påvirke eller redusere håndleddets gripekapasitet.

Det ekstra stabiliserende båndet over håndleddet muliggjør enkel og effektiv tilpasning av mengde støtte under aktivitet eller arbeid. Borrelåsen er laget av et høyelastisk materiale som hjelper til å fiksere skinnene og håndleddet for best funksjon og stabilitet.

Håndleddstøtten er laget av varmende og komprimerende NeoTex for optimal komfort og funksjon.

Den unike konstruksjonen gir en stabiliserende håndleddstøtte som egner seg optimalt for terminalarbeidende med musen uten at håndleddstøtten irriterer håndflaten. Håndleddsstøtten er også optimal for idrettsutøvelse f.eks. golf og tennis der kombinasjonen av stabilitet og et fullt funksjonelt grep er av høyest viktighet.
Håndleddsstøtten kan vaskes i 40* håndvask og finnes i høyre og venstre. Målet tas rundt håndleddene

 

StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg trenger en håndleddstøtte med skinner når jeg jobber med musen på jobben. Fungerer denne håndleddstøtten? 
Svar. Ja, håndleddstøtten med åpen håndflate er spesielt utviklet for å stabilisere håndleddet og samtidig tillate et "normalt" funksjonelt grep. Støtten fungerer ekstra bra ved tennisarm/musearm da hele håndflaten er åpen og tillater normal kontakt med musen.

Spørsmål. Hva er den største forskjellen mellom denne modellen og andre håndleddstøtter?
Svar. Våre vanlige håndleddstøtter har alltid en skinne plassert i håndflaten for ekstra støtte og avlastning, mens denne modellen har to fleksible skinner plassert på utsiden og innsiden av håndleddet for å ikke forstyrre håndflaten.

Spørsmål. Gir denne håndleddstøtten like mye stabilitet som de andre håndleddstøttene?
Svar. Nei, håndleddstøtten gir veldig bra støtte, men en anelse mindre enn de vanlige modellene som har en bredere og mer stabil skinne plassert i håndflaten. Prioritet for denne håndleddstøtten er støtten med et funksjonelt grep og det gir håndleddstøtten med åpen håndflate.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg håndleddstøtten?
Svar. Vi anbefaler alltid 30° håndvask på produkter som inneholder myk og hard borrelås for at produktet skal holde så lenge som mulig.

Spørsmål. Er dette et bra produkt for meg som spiller tennis og får vondt når jeg spiller mye?
Svar. ja, Håndleddstøtten kombinerer støtte, kompresjon og varme lokalt over et smertende håndledd. Takket være den åpne designen fungerer det optimalt for f.eks. racketsporter der behovet av et funksjonelt grep er avgjørende.

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

3