Håndleddsstøtte med dynamisk skinne
Håndleddsstøtte med skinne

Håndleddsstøtte med dynamisk skinne

  •  399 kr 

Håndleddsstøtte med formlaget dynamisk skinne for effektiv avlastning av et smertefullt håndledd Les mer

  • Høy slitestyrke, tåler vann
  • Stabilitet for et smertefullt håndledd
  • Anatomisk oppbygging
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddsstøtten for deg som stiller høye krav til stabilitet og slitestyrke for hverdagens arbeid med hendene. Håndleddsstøtte med dynamisk skinne er en anatomisk designet håndleddsstøtte for god stabilisering og avlasting av et smertefullt håndledd. Håndleddsstøtten har en formlaget dynamisk plastskinne for god stabilisering og avlasting av det smertefulle håndleddet. Den dynamiske skinnen stabiliserer håndleddet samtidig som den tillater bevegelse i håndleddet for å  muliggjøre normal bruk av hånden. Håndleddsstøtten er laget i et komprimerende, slitesterkt, stabiliserende materiale kalt WebTex, som effektivt stabiliserer håndleddet samtidig som huden får puste.

Håndleddsstøttens formlagede plastskinne passer til alle håndledd, og bidrar til støttens gode stabilisering av håndleddet. Håndleddsstøtten har fire borrelåser plassert på håndryggen for enkel og rask påsetting av håndleddsstøtten. Borrelåsene kan enkelt tilpasses og justeres for å øke eller redusere stabiliseringen av håndleddet. Håndleddsstøtten lages til både høyre og venstre for optimal passform og brukerkomfort.

 


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Høyre og Venstre
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva betyr dynamisk skinne?
Svar. En dynamisk skinne innebærer at skinnen tillater bevegelse i håndleddet ved aktivitet, men som plasserer håndleddet i en nøytral stilling så fort håndleddet slapper av. Forskjellen er at en statisk skinne ikke tillater bevegelse overhode, noe som påvirker håndleddets funksjon i den daglige bruken.
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

2