Håndleddsortose STABIL med ekstra stabiliserende bånd
Håndleddsortose

Håndleddsortose STABIL med ekstra stabiliserende bånd

  •  489 kr 

Håndleddsortose med en breiere, stivere plastskinne samt et ekstra stabiliserende bånd for ekstra stabilitet ved smertefullt håndledd. Les mer

  • Ekstra Stabil Håndleddsortose med skinne
  • Ekstra stabiliserende bånd for optimal tilpasning
  • Anatomisk passform for optimal funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddsortosen for deg med behov for en godt ventilert, ekstra stabil håndleddsortose.  Håndleddsortose ekstra stabil er en ekstra stabiliserende håndleddsortose for mer effektiv avlastning av et smertefullt og/eller overbelastet håndledd. Håndleddsortosen har en unik, anatomisk design for optimal passform og funksjon, og den er laget i et komprimerende, stabiliserende materiale, WebTex, som effektivt stabiliserer håndleddet samtidig som det tillater at huden puster. Håndleddsortosens skinne er ekstra bred og ekstra lang for optimal stabilitet og avlastning av håndleddets bevegelser.

Et fem cm bredt stabiliserende bånd er plassert midt på håndleddet, og bidrar til ekstra god stabilitet og avlasting. Båndet fikserer skinnen ytterligere ved håndleddet for å øke graden av stabilitet og avlasting.
Fire individuelle borrelåser er plassert over håndryggen. Borrelåsene kan enkelt tilpasses og justeres for å øke eller redusere stabiliseringen av håndleddene. Håndleddsortosen lages for både høyre og venstre for optimal passform og brukerkomfort. 

 


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva skiller denne ekstra stabile modellen fra de håndleddsortosene dere vanligvis tilbyr?
Svar. Den ekstra stabile modellen har en bredere og hardere skinne plassert på innsiden av håndleddet. Modellen har også et ekstra stabiliserende bånd som tillater ytterligere stabilitet over håndleddet. Båndet hjelper til med å fiksere skinnen på en mer effektiv måte for bedre støtte over håndleddet. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

2