Håndleddsortose med tommelstøtte
Håndleddsortose med tommelstøtte Soft Tex materiale

Håndleddsortose med tommelstøtte

  •  479 kr 

Håndleddsortose med tommelstøtte for kombinerte problemer i håndledd og tomme Les mer

  • Anatomisk konstruksjon for optimal passform
  • Kombinasjonsstøtte håndledd/tommel
  • Stabiliserende skinner
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddsortose med tommelstøtte er en kombinasjonsstøtte med en plastskinne for stabilisering av et smertende håndledd i kombinasjon med en avlastning av tommelen og tommelbasen i samme håndleddstøtte. 
Håndleddsortosen er laget av et mykt og pustende, komprimerende materiale som stabiliserer håndleddet samtidig som det lar huden puste.

Den formlagede plastskinnen passer alle håndledd og bidrar til støttens gode stabilisering av håndleddet. Skinnen bidrar til ekstra støtte for håndleddet og posisjonerer håndleddet i en naturlig posisjon. Skinnen er plassert på innsiden av håndleddet og bidrar effektivt til ekstra støtte og stabilitet.

Tommeldelen har en formbar fleksibel aluminiumskinne som gir god stabilitet og avlastning for tommelen. Håndleddsortosen har fire borrelåser på oversiden av håndryggen, båndene kan enkelt tilpasses og justeres for å øke eller minske stabiliseringen av håndleddet, samt en borrelås for tommelen for enkel og smidig tilpasning. Håndleddsortosen produseres både for høyre og venstre for optimal passform og komfort.

 


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
XX-Small12 - 13 cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Finnes i Høyre og Venstre
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan håndleddsortosen vaskes?
Svar. Ja, vi anbefaler 30* håndvask. Skinnen kan taes ut av skinnelommen for å forenkle vask. Vi anbefaler at man alltid vasker håndleddsortosen med lukkede borrelåser for minimal slitasje og optimal livslengde på produktet.

Spørsmål. Hva er det som gir stabilitet i håndleddsortosen?
Svar. På innsiden av håndleddet ligger en anatomisk formet plastskinne plassert i en åpen lomme. Skinnen er formlaget og passformen passer 95 % av alle håndledd.

Spørsmål. Hvordan fester jeg håndleddsortosen på håndleddet?
Svar. Håndleddsstøtten festes ved hjelp av 4 borrelåser som bidrar til tilpasset grad av støtte avhengig på hvor hardt båndene strammes

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

3