Vibrerende Massasjeball Qmed | Rehaboteket
Massasjeball Qmed Massasjeball Qmed

Vibrerende Massasjeball Qmed

  •  799 kr 

Effektiv massasjeball med tre forskjellige vibrasjonsinnstillinger for muskelmassasje av stive, ømme muskler etter idrett, trening og mosjon

Les mer

  • Tre ulike massasjeinnstillinger: lav, middels og høy
  • Laget av silikon med profilert overflate
  • Massasjeeffekt i opptil 60 min på én lading
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Allsidig massasjeball med vibrasjonseffekt for allsidig muskelmassasje. Massasjeballen har tre vibrasjonsinnstillinger som gir et bredt bruksområde med ulike massasjefrekvenser. Ballen fungerer utmerket til muskelmassasje ved tilbakevendende problemer med treningssmerter, muskelstivhet eller lokal ømhet etter omfattende treningsøkter eller treningsperioder.  

Massasjeballen er laget av silikon med en profilert struktur for økt muskelmassasje-effekt ved bruk. Massasjeball med tre ulike vibrasjonseffekter for tilpasningsdyktig muskelmassasje. De forskjellige innstillingene skaper vibrasjoner med ulike frekvenser fra 2000 rpm (langsommere vibrasjon) til 6000 rpm (hurtigere frekvens), noe som enkelt kan justeres på oversiden av massasjeballen.

Massasjeballen leveres med en praktisk oppbevaringsveske som i tillegg forenkler massasje av muskelgrupper som er vanskelig å komme til, for eksempel ryggen og baksiden av skulderpartiet. Massasjeballen er 10 cm i diameter og tar liten plass i vesken ved behov for massasje rett etter trening og mosjon. 

Ladekabelen som følger med settes enkelt inn i ballens øvre del, og full opplading tar ca.  2–4 t med en total driftstid på ca. 60 min i maksimal vibrasjonshastighet.

Tekniske spesifikasjoner

Størrelse: 10 cm i diameter
Vekt: 360 g
Materialer: ABS og silikon
Batteri: DC 3,7 V / 2500 mAh


Størrelse: 10 cm i diameter
Vekt: 360 g