Støttestrømper - Blomster | Rehaboteket
Støttestrømper - Blomster Støttestrømper - Blomster Støttestrømper - Blomster

Støttestrømper - Blomster

  •  179 kr 

Støttestrømper av høyeste kvalitet i kompresjonsklasse I (15-21mmHg). Støttestrømpens graderte kompresjon sikrer redusert hevelse og trøtthet og forebygger åreknuter i bena. Les mer

  • For hevelse og trøtthet
  • Gradert kompresjon
  • Kompresjonsklasse I (15-21mmHg)
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 for hevelse og trøtthet i ankel og legg. Støttestrømpene er laget med gradert kompresjon for effektivt å motvirke hevelse i føtter og legger. En støttestrømper med gradert kompresjon innebærer at strømpene har ulikt trykk avhengig av hvor på foten / beinet behovet er størst. Kompresjonen er alltid størst rundt ankelen for å mest effektivt bidra til riktig støtte og for å hjelpe med tilbakestrømning i føttene og leggene.
Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 har variert trykk mellom 15-21 mmHg, noe som effektivt bidrar til at den venøse gjennomstrømningen fra føtter og legger blir bedre. Trykket i støttestrømpene oppleves ofte som behagelig og er den direkte årsaken til at støttestrømper reduserer hevelse så effektivt.

For at støttestrømper skal ha full effekt bør de rekke minst til knehøyde. Knestrømpene støtter hele foten og leggen for å gi best mulige forutsetninger for å hindre hevelse.
Støttestrømper er også en dokumentert og velprøvd metode for å effektivt motvirke forekomsten av åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer i føttene og leggene. Bruk støttestrømper daglig for best resultat.
Støttestrømpene er laget av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan for best komfort og effekt.

Støttestrømper trenger ikke å være ensfargede! Våre moteriktige støttestrømper finnes i ulike farger og mønstre, og gir deg den ekstra støtten du trenger ved problemer med hevelser i føtter og ben, tretthet i ben / føtter eller ved problemer med åreknuter i leggene.


StørrelseOmkretsmål ankel mål 1Omkretsmål legg mål 2
34 - 36 17 - 22 cm 26 - 38 cm
37 - 39 19 - 24 cm28 - 40 cm
40 - 4221 - 26 cm 30 - 42 cm
Måleinstruksjoner