Ryggpute UNI | Rehaboteket
ryggpute

Ryggpute UNI

  •  579 kr 

Anatomisk ryggpute for alle anledninger - på kontoret, i bilen eller i sofaen hjemme.

Les mer

  • Anatomisk og ergonomisk konstruksjon
  • Avlaster ved smerter og problemer i korsryggen
  • Kan brukes overalt - i bilen, på kontoret eller på reise
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggputen UNI er en anatomisk og ergonomisk ryggpute for ekstra støtte i ryggen ved mye stillesitting. Ryggputen er laget av mykt og formbart minneskum, som effektivt former seg etter ryggens konturer ved belastning. Det unike materialet minneskum (Memory foam) er temperaturfølsomt og former seg etter kroppens temperatur og trykk mot puten. Formbarheten i materialet sikrer korrekt støtte, avhengig av ryggens belastningsprofil. Minneskum er et velprøvd materiale, og brukes ofte i puter og madrasser for optimal støtte og avlastning.

Den anatomiske konstruksjonen i Ryggpute UNI sikrer en korrekt og stabil posisjon ved bruk av ryggputen. Den korrekte posisjonen vil avlaste ryggen og lindre smerter og andre problemer som kan oppstå ved langvaring stillesitting.

Ryggputen har to markerte sidestøtter på utsiden av selve ryggputen. Disse gir en veldig fleksibel og behagelig posisjonering av overkroppen ved bruk.
For best mulig innfesting av ryggputen, rundt f. eks. en stolrygg, har produktet et elastisk bånd som fester puten på en sikker og enkel måte.
Ryggpute UNI fungerer like godt som ekstra ryggstøtte i bilen, på kontoret eller hjemme, og kan enkelt flyttes mellom ulike stoler for kontinuerlig bruk på forskjellige steder.

Ryggputen leveres i en oppbevaringspose for enkel transport og oppbevaring uten risiko for skader eller nedsmussing.
Det myke overtrekket er laget av 75 % bomull og 25 % polyester, og kan vaskes. Dimensjonene på puten er 40x33x12 cm, noe som passer de aller fleste stolrygger.


Størrelse Universal
Storlek 40x33x12 cm

Spørsmål. Jeg leter etter en ryggpute som jeg kan bruke daglig i bilen. Fungerer ryggstøtten UNI til dette formålet?
Svar. Ja, ryggstøtten UNI fungerer like godt i bilen som på kontoret eller i hjemmet. Ryggputen har et elastisk bånd med borrelåsfeste for feste av puten til alle typer stolrygger.

Spørsmål. Hva slags materialer er ryggputen UNI laget av?
Svar. Ryggputen er laget av minneskum, et viskoelastisk materiale som former seg etter ryggen for å gi best mulig støtte.