Ryggstøtte varmende støtte for korsrygg
ryggstøtte ryggstøtte

Ryggstøtte varmende støtte for korsrygg

  •  649 kr 

Fleksibel, varmende ryggstøtte for lett stabilisering av en smertefull korsrygg. Ryggstøtten gir optimal varme og støtte. Les mer

  • Stabilitet og varme for korsrygg
  • Fleksibel modell uten bevegelsespåvirkning
  • Effektiv varmebehandling av korsryggen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Stabiliserende ryggstøtte laget av et varmende SRX for god støtte av en smertefull rygg ved f.eks. isjias, hekseskudd (lumbago) og belastningssmerter.
NeoTex er et isolerende, varmende materiale som effektivt bidrar til å øke gjennomstrømningen lokalt i ryggmuskulaturen og samtidig stabiliserer ryggpartiet.

Med en unik, anatomisk design bidrar ryggstøtten til økt lokal kompresjon over problemområdet.
Kombinasjonen av varme, støtte og kompresjon bidrar ofte til en effektiv smertelindring av de fleste ryggproblemer, f.eks. hekseskudd og isjiassmerter.
Ryggstøtten har en borrelås foran for enkel og fleksibel påsetting, og kan enkelt tilpasses i mengde støtte gjennom å feste støtten strammere.


StørrelseOmkretsmål rundt midjen (cm)
Small70 - 80 cm
Medium80 - 90 cm
Large90 - 100 cm
X-Large100 - 110 cm
XX-Large110 - 120 cm

Spørsmål. Jeg trenger en ryggstøtte jeg kan benytte mens jeg driver med idrett (spiller håndball og løper). Hvilken modell anbefaler dere?
Svar. Vår smidige, varmende ryggstøtte er spesielt konstruert for å ikke hindre bevegelse, og fungerer utmerket til bruk ved sportsaktiviteter. Støtten gir kompresjon over korsryggen og materialet NeoTex bidrar til en effektiv varmebehandling av problemområdet.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

4