Holdningsvest EXTO™ for bedre holdning
holdningsvest holdningsvest holdningsvest

Holdningsvest EXTO™ for bedre holdning

  •  899 kr 

Holdningsvest EXTO™ er et helt unikt produkt som bidrar til bedre holdning. Holdningsvesten er fullt justerbar og kan brukes uten begrensninger.

Les mer

  • Gir bedre holdning med en gang
  • Ekstremt enkel å ta på
  • Motvirker foroverlente skuldre
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Holdningsvesten er en såkalt dynamisk holdningsvest som effektivt hjelper kroppen til en langsiktig bedre holdning. Holdningsvestens funksjon fører skuldre, ryggrad og nakke til en nøytral posisjon, som medfører at musklene kan jobbe i en nøytral posisjon uten feilstilling eller feilbelastning.
Holdningsvesten er en såkalt dynamisk holdningsvest som effektivt hjelper kroppen til en langsiktig bedre holdning. Holdningsvestens funksjon fører skuldre, ryggrad og nakke til en nøytral posisjon, som medfører at musklene kan jobbe i en nøytral posisjon uten feilstilling eller feilbelastning.
EXTO™ passer like godt til menn som til kvinner og kan brukes hver dag på jobb, ved mosjon eller på trening. 

Holdningsvest EXTO™ er en helt nyutviklet dynamisk holdningsvest for å effektivt gi bedre holdning, uten fare for at musklene blir slakke. Den dynamiske holdningsvesten er laget av elastiske materialer som bidrar til ett unikt samspill med full muskelaktivitet tross bruk av holdningsvesten. EXTO™ holdningsvest er ekstremt enkel å bruke, plasser skulderremmen som en vanlig ryggsekk rundt høyre og venstre skulder. Stram det tynne, myke og luftige midjebåndet så holdningsvesten sitter stødig og komfortabelt.
De to ekstra båndene på holdningsvestens midjebånd sitter i dirkete kobling til skulderstroppene, for å enkelt og smidige gjøre det mulig med tilpasning av hvor mye støtte holdningsvesten skal gi. En dynamisk holdningsvest tilllater full justering av graden av holdningsstøtte og kan i samme produkt gi alt fra lett holdningskorrigering til effektiv støtte i samme produkt.

Skulderstroppene motvirker effektivt at skuldrene faller fremover, en vanlig årsak til dårlig holdning.
Takket være holdningsvestens unike konstruksjon motvirker EXTO™ effektivt at skuldrene faller fremover og bidrar dermed til umiddelbar bedre holdning.
Holdningsvesten har tre silikonbånd som er påført på innsiden av holdningsvesten, silikonbåndene har som funksjon å ytterligere fiksere holdningsvestens nedre del og bidrar til optimal fiksering av produktet selv ved kraftigere fysisk aktivitet eller ved bruk i forbindelse med jobb i intensive og bevegelige miljøer.

Holdningsvesten EXTO™ har en forsterket ryggplate for bedre stabilisering av ryggraden, skuldre og nakke. Ryggplaten har to skinner som bidrar til mer effektiv mulighet for optimal støtte og kontroll. EXTO™'s skulderstropper er laget av et semielastisk Lycra materiale som ikke tar mer plass under klærne enn en vanlig sports-BH for kvinner, eller som en tynnere topp for menn. Skulderstroppene er spesielt konstruert for å ikke forårsake sår eller ubehag i og rundt armhulene, det spesielle materialvalget og den ekstremt tynne konsktruksjonene sikrer optimal brukerkomfort. EXTO™ er en helt unik dynamisk holdningsvest, med overlegen passform og et nøye utvalg av de beste materialene.


Størrelse
Petit
Måle 1 Kroppslengde 145 - 170 cm
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 60 - 80 cm
Small
Måle 1 Kroppslengde 165 - 190 cm
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 60 - 90 cm
Standard
Måle 1 Kroppslengde 170 cm -
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 80 - 110 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan fungerer holdningsvesten EXTO™? Jeg har dårlig kroppsholdning og trenger hjelp til skuldrene mine som faller forover.
Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fullt justerbar støtte. Det sitter en myk og elastisk sele rundt skuldrene samt to ekstra strammebånd plassert rundt midjen. Ved å justere disse gir EXTO™ holdningsvest deg en fullt justerbar korrigering av kroppsholdningen. Hvis du ønsker mer støtte, kan du stramme båndene, og ønsker du mindre støtte kan du løsne dem. 

Spørsmål. Jeg har problemer med mobiliteten i skuldrene mine. Kan jeg bruke, iføre meg og justere EXTO™ holdningsvest?
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt praktisk å bruke, og kan settes på trinn for trinn på en svært enkelt måte. Skulderbåndene tas på som en vanlig ryggsekk og båndene festes med borrelås. 

Spørsmål. Hvorfor har EXTO™ silikonbånd på innsiden av holdningsvesten?
Svar. Silikonbåndene hjelper til med å feste holdningsvesten ytterligere under aktiviteter med mye bevegelse – for eksempel ved kroppsarbeid, trening eller mosjon.

Spørsmål. Skal jeg bruke holdningsvesten rett på kroppen eller skal jeg bruke en skjorte under? 
Svar. Vi anbefaler at du bruker en tynn skjorte eller topp mellom holdningsvesten og huden. Dermed trenger du ikke å vaske holdningsvesten din like ofte siden du bytter skjorte regelmessig. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

2