Holdningsvest EXTO Beige | Rehaboteket
holdningsvest_bedre_kroppsholdning.jpg Holdningsvest Holdningsvest

Holdningsvest EXTO Beige

  •  899 kr 

Holdningsvest EXTO™ er en vest som effektivt bidrar til en bedre kroppsholdning. Holdningsvesten er fullt justerbar og kan brukes uten begrensninger. 

Les mer

  • Motvirker foroverlente skuldre
  • Gir bedre holdning med en gang
  • Ekstremt enkel å ta på
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Holdningsvesten er en unik, dynamisk vest som effektivt hjelper kroppen til en bedre holdning på lang sikt. Den primære funksjonen tilbakefører skuldre, brystrygg og nakke til en nøytral stilling, noe som betyr mindre stress og feilbelastning i de omkringliggende musklene. Stress og feilbelastning er ofte en medvirkende årsak til smerter og problemer i brystrygg, nakke og skulderparti. Holdningsvestens funksjon betyr at musklene kan jobbe i en nøytral stilling uten feilstilling eller feilbelastning. Holdningsvest EXTO™ passer både for kvinner og menn og kan brukes hver dag på jobben, ved mosjon og på trening. 
Holdningsvest EXTO™ er en såkalt dynamisk holdningsvest, som effektivt gir bedre holdning uten risiko for at musklene blir svekket. Den dynamiske holdningsvesten er laget av elastisk materiale, noe som bidrar til et unikt samspill og full muskelaktivitet til tross for bruk av vesten. EXTO™ Holdningsvest er svært enkel å bruke – bare plasser skulderbåndene som en vanlig ryggsekk rundt den høyre og venstre skulderen. Stram det tynne, myke og pustende midjebåndet slik at holdningsvesten sitter godt og komfortabelt. 

De to ekstra båndene i midjen på holdningsvesten er direkte festet til skulderbåndene, og kan dermed brukes for å enkelt justere hvor mye støtte du vil at holdningsvesten skal gi.
En dynamisk holdningsvest gir deg full justeringsmulighet av graden av støtte, og kan gi både lett korrigering av kroppsholdningen og ekstra støtte i ett og samme produkt. Skulderbåndene forhindrer effektivt at skuldrene faller forover – en vanlig årsak til dårlig holdning. Takket være holdningsvestens unike konstruksjon motvirker EXTO™ effektivt at skuldrene faller forover og bidrar dermed til en umiddelbar forbedring i kroppsholdningen.

Holdningsvesten har tre silikonbånd på innsiden av vesten, der de har som funksjon å feste den nederste delen av holdningsvesten ytterligere. Silikonbåndene bidrar til optimal fiksering av produktet også under intens fysisk aktivitet eller når det brukes ved arbeid i intensive og bevegelige miljøer. EXTO™ har en forsterket ryggplate som gir bedre stabilisering av brystryggen, skuldrene og nakken. Ryggplaten har to skinner som bidrar til et mer effektivt alternativ for optimal støtte og kontroll. Skulderbåndene til EXTO™ er laget av halvelastisk Lycra-materiale som ikke tar mer plass under klærne enn en vanlig sports-BH for kvinner og en tynn skjorte for menn. Skulderbåndene er spesialdesignet for ikke å forårsake gnagsår eller ubehag i eller rundt armhulen, og de spesielle materialvalgene og den ekstremt tynne konstruksjonen sørger for optimal brukerkomfort. 
EXTO™ er en helt unik dynamisk holdningsvest med overlegen passform og et nøye utvalg av de aller beste materialene


Størrelse
Petit
Måle 1 Kroppslengde 145 - 170 cm
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 60 - 80 cm
Small
Måle 1 Kroppslengde 165 - 190 cm
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 60 - 90 cm
Standard
Måle 1 Kroppslengde 170 cm -
Måle 2 Omkrets rundt øvre del av midjen 80 - 110 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan fungerer holdningsvesten EXTO™? Jeg har dårlig kroppsholdning og trenger hjelp til skuldrene mine som faller forover.
Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fullt justerbar støtte. Det sitter en myk og elastisk sele rundt skuldrene samt to ekstra strammebånd plassert rundt midjen. Ved å justere disse gir EXTO™ holdningsvest deg en fullt justerbar korrigering av kroppsholdningen. Hvis du ønsker mer støtte, kan du stramme båndene, og ønsker du mindre støtte kan du løsne dem. 

Spørsmål. Jeg har problemer med mobiliteten i skuldrene mine. Kan jeg bruke, iføre meg og justere EXTO™ holdningsvest?
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt praktisk å bruke, og kan settes på trinn for trinn på en svært enkelt måte. Skulderbåndene tas på som en vanlig ryggsekk og båndene festes med borrelås. 

Spørsmål. Hvorfor har EXTO™ silikonbånd på innsiden av holdningsvesten?
Svar. Silikonbåndene hjelper til med å feste holdningsvesten ytterligere under aktiviteter med mye bevegelse – for eksempel ved kroppsarbeid, trening eller mosjon.

Spørsmål. Skal jeg bruke holdningsvesten rett på kroppen eller skal jeg bruke en skjorte under? 
Svar. Vi anbefaler at du bruker en tynn skjorte eller topp mellom holdningsvesten og huden. Dermed trenger du ikke å vaske holdningsvesten din like ofte siden du bytter skjorte regelmessig. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

2