Holdningsstøtte DorsoLITE™
holdningsstotte Holdningsstøtte holdningsstotte holdningsstøtter

Holdningsstøtte DorsoLITE

  •  749 kr 

Holdningsstøtte  DorsoLITE™ er en  holdningsstøtte med ubegrensede muligheter for korrigering av dårlig holdning.

Les mer

  • Justerbar vest som passer menn, kvinner og barn
  • Individuell justering for optimal funksjon og komfort
  • Ekstremt smidig med en vekt på kun 130 gram
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Holdningsstøtte DorsoLite™ er en helt unik støttevest for bedre holdning og har ubegrensede justeringsmuligheter. Holdningsstøttens konstruksjon gir ubegrensede innstillingsmuligheter for å maksimere funksjonaliteten.
Dårlig holdning forårsakes ofte av svak muskulatur, dårlig arbeidsstilling eller kraftig foroverrotasjon av skuldrene som flytter øvre del av ryggen og nakken/hodet inn  i en ugunstig posisjon.
En holdningsstøtte for bedre holdning hjelper til med å tilbakeføre overkroppen til en normal posisjon, noe som direkte avlaster øvre del av ryggen og skuldrene.
DorsoLITE™ er en helt unik og kraftfull holdningsstøtte som fungerer like godt for holdningskorrigering ved idrett og sport som for hverdagens støtte i arbeid eller fritid. Holdningsstøtten er konstruert av uelastiske myke bånd laget av PE-skum. Båndene gir mulighet til en mer effektiv holdningskorreksjon, og kan enkelt justeres for å oppnå individuell tilpasning av graden av støtte.

Anhengig av hvor hardt holdningsstøttens skulderstropper strammes, gir vesten ulike grader av oppretting av den øvre delen av ryggen. En kraftig stramming gir en mer effektiv holdningsstøtte med større mulighet for å motvirke foroverrotasjon av skuldrene og feil kroppsholdning i øvre del av ryggen og nakken.
Holdningsstøtten DorsoLite™ er konstruert med et ergonomisk design for å passe samtlige kroppsformer, menn, kvinner og barn. Ryggdelen og båndene er laget av myk polyamid blandet med polyuretan og mikrofiber for å gi et så slitesterkt og komfortabelt materiale som mulig. Over skuldrene har holdningsstøtten godt polstrede og trykkavlastende skulderstropper for å minimere risikoen for trykk og ubehag i armhulene. En holdningsstøtte som presser og gir ubehag er ofte laget av mindre egnede materialer, for liten eller for hardt strammet. Takket være den unike konstruksjonen med DorsoLITE™ kan holdningsstøtten enkelt justeres for å kombinere best mulig funksjon med best mulig komfort. Hvis støtten trykker et sted, kan man enkelt justere lengden på båndene for å minske trykket uten å miste funksjonaliteten. Denne egenskapen er helt unik for DorsoLITE™, og bidrar til en av de mest kraftfulle men også mest komfortable holdningsstøttene på markedet.

Holdningsstøtten kan enkelt justeres for å oppnå korrekt støtte ved å tilpasse brystbåndet som sitter sammen med skulderstroppene. Holdningsstøtten DorsoLITE™  har en helt unik hurtiglås som sørger for at man oppnår nøyaktig samme innstilling av støttegrad hver gang man tar på støttevesten. Hurtiglåsen gjør det lettere å ta på og av støtten, samtidig som den forenkler innstillingene etter en tilvenningsperiode på noen få dager.
Holdningsstøtten DorsoLITE™ passer like godt til menn som til kvinner, og kan takket være den fleksible tilpasningen også brukes av barn. Støtten produseres i en universell størrelse, og kan enkelt tilpasses for best mulig individuell passform og funksjon. Tilpasningen skjer ved å forkorte eller forlenge skulderstroppene og brystbåndet for å oppnå en korrekt passform. Skulderstroppene og brystbåndet er festet med dobbelt forankrede borrelåser, som enkelt kan løsnes for å tilpasse båndlengden. Etter tilpasning av båndlengdene kan overflødig bånd kuttes vekk med en skarp saks og båndet festes til borrelåsen. DorsoLITE™ kan vaskes som håndvask på 30° C, hvis borrelåsene enten er tatt vekk eller stengt for å minimere slitasje. La holdningsstøtten lufttørke før den skal brukes.


Størrelse Universal Dame / Herre

Spørsmål. Jeg har behov for mye støtte for skuldrene når jeg trener, men ønsker også å kunne bruke holdningsstøtten til hverdags. Kan DorsoLITE gi meg en skulderstøtte som er fleksibel og justerbar?
Svar. Ja, holdningsstøtten kan på en enkel måte justeres og tilpasses etter behovet for støtte og situasjonen ved å regulere innstillingen på brystbåndet.

Spørsmål. Hvordan tar jeg på holdningsstøtten?
Svar. Holdningsstøtten er ekstremt lett å bruke, takket være den unike konstruksjonen. Skulderstroppene tas på som en ryggsekk over høyre og venstre skulder. For å justere støtten over skuldrene justeres deretter brystbåndets lengde ved hjelp av borrelåsen. Jo korter bånd, desto mer støtte og kontroll gir skulderstroppene. Husk også på at en holdningsstøtte skal sitte tett, men ikke for stramt, da det er en viss risiko for at skulderstroppene kan forårsake gnag og ubehag.

Spørsmål. Hvordan kan jeg korte ned på båndlengdene - de er for lange for meg?
Svar. For å korte ned på skulderstroppene trenger man bare å løsne borrelåsene som sitter ytterst på stroppene. Når disse er løsnet, klipper man båndet til i korrekt lengde og passform. Vær nøye med å prøve støtten før du klipper, for dersom båndene blir for korte vil støtten sitte for stramt.

Spørsmål. Hvor stor er ryggplaten? Jeg er 159 cm lang. Kommer holdningsstøtten til å passe for min kroppslengde?
Svar. Ja, ryggplaten kan posisjoneres fritt for å passe til lange eller korte rygger. Den totale lengden og bredden på platen er 28 x 15 cm.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1