Bekkenbelte for ekstra stabilitet ved SI-leddbesvær under graviditet
Bekkenbelte Bekkenbelte Bekkenbelte

Bekkenbelte Symplus

  •  1199 kr 

Bekkenbelte Symplus er et ekstra stabilt gravidebelte. Symplus fungerer også effektivt ved SI-leddbesvær og artroseproblemer i Si-leddene med behov for ekstern støtte.

Les mer

  • Ekstra stabilitet for et instabilt bekken
  • Unik og innovativ konstruksjon for enkel justering
  • Muligheter for målrettet kompresjon med to innebygde puter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Gravidebeltet Symplus er et innovativt produkt som gir mulighet for en effektiv stabilisering av bekkenet ved problemer og smerter. Symplus kan brukes både ved forbigående problemer under graviditet, samt ved kroniske SI-leddbesvær med smerter og instabilitet i bekkenet. Gravidebeltet har et effektivt strammesystem som sikrer optimal kompresjon og støtte over bekkenet. Strammesystemet i Symplus forbinder og regulerer to forsterkede bekkenplater plassert i gravidebeltets bakre del. Strammesystemet er spesielt konstruert for enkelt å kunne regulere graden av støtte og kompresjon over bekkenet, med minimalt av motstand. Et gripevennlig drahåndtak med D-ring forenkler justeringen av gravidebeltets funksjon og grad av støtte.

Sammen med gravidebeltet medfølger to hofteputer som effektivt gjør det mulig med en innrettet kompresjon over hoften. Putene festes i gravidebeltet ved hjelp av borrelås, og kan flyttes fritt i gravidebeltets fulle lengde for en optimal individuell tilpasning. Ved problemer med SPD etter graviditet bør ikke de ekstra støttende hofteputene brukes.
Symplus fungerer også optimalt for ekstra støtte av et smertefullt bekken ved problemer med overbevegelighet, artrose i SI-leddene, eller SI-ledds dysfunksjon. De to putene kan enkelt posisjoneres uavhengig av hverandre, for å øke graden av støtte i henhold til aktuell problemstilling.

Beltets stabile bakre del sitter i forbindelse med det lettglidende strammebåndet. Ved påsetting bør man være nøye med å feste ryggdelen sentralt over bekkenets bakre del. Symplus har en bred borrelås foran, som fester over hele beltets lengde, noe som gir en optimal mulighet for tilpasning av beltets lengde. Spenn beltet behagelig hardt til, og finjuster støtten og kompresjonen ved hjelp av det ekstra stabiliserende strammesystemet. Ved behov for redusert eller økt støtte, kan Symplus stilles om ved hjelp av et enkelt håndgrep.


StørrelseOmkretsmål rundt hoften
Small / Medium< 89 cm
Large / X-Large90 - 120 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

5

Avlasting

5

Varme

1