Stabiliserende varmebukse SRX | Rehaboteket
Varmebukse

Stabiliserende varmebukse SRX

  •  699 kr 

Varmebukse - den beste hjelpen for smertefulle lysker

Les mer

  • Varme og støtte lysker, lår og setemuskulatur
  • Unike konstruksjon "virker uten å merkes"
  • Laget av 1 mm tynt SRX for optimal funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

En smidig og anatomisk formet varmbukse, designet spesielt for å varme og støtte lysker, lår og setemuskulatur ved gjentakende problemer.
Varmebuksen er laget av 1 mm tynt SRX for optimal funksjon og minimal innvirkning på bevegeligheten. SRX er et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort.
Takket være SRXmaterialets unike isolerende funksjon øker gjennomstrømningen lokalt over problemområdet.  En anatomisk varmebukse av SRX forsterker den normale oppvarmingen av muskulaturen.
Oppvarming av lyskemuskulaturen er ekstra viktig ved utendørsidretter, f.eks. fotball, der lysken utsettes for store påkjenninger. 

Det unike materialet gir også god kompresjon over fremre og bakre lårmuskulatur samt nedre ryggparti, og bidrar effektivt til å motvirke muskelbrister og generelle overbelastningsskader.
Varmebuksen er helt isolerende, og kan med fordel brukes ved utendørsidretter vinterstid for å motvirke at lysker og lår påvirkes ved nedkjøling.
Varmebuksens unike konstruksjon "virker uten å merkes", og fungerer utmerket til bruk ved fotballspilling, løping og skigåing vinterstid.
 


StørrelseOmkretsmål rundt midjen (cm)
X-Small60 -75 cm
Small70 - 85 cm
Medium80 - 95 cm
Large90 - 105 cm
X-Large105 - 115 cm
Måleinstruksjoner