Lårstøtte TheraGO | Rehaboteket
Lårstøtte Lårstøtte Lårstøtte

Lårstøtte TheraGO

  •  599 kr 

Unik lårstøtte med justerbar kompresjonsprofil i tynn og fleksibel design

Les mer

  • Silikonstripe for ekstra fiksering
  • Ekstra stabiliserende bånd for økt kompresjon
  • Lokal komprimering | Pustende tekstil
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

TheraGo er en anatomisk Lårstøtte laget av sirkulært strikket kompresjonstekstil med elastiske egenskaper. Det unike materialet består av en kombinasjon av elastiske og uelastiske fibre som skaper ekstra effektive kompresjonsegenskaper ved problemer i lårmuskulaturen. Tekstilmaterialet har høy grad av pusteevne og er kun 1 mm tykt for optimal fleksibilitet og en total høyde på 25 cm.
Den rundstrikkede konstruksjonen er laget helt uten sømmer, noe som reduserer risikoen for gnagsår og ubehag og skaper en ekstremt fleksibel beskyttelse under bruk. Innsiden av lårstøtten er utstyrt med et tynt silikonbånd, båndet fester seg til huden og sørger for at støtten forblir festet selv under høyintensiv sport og trening.

Lårstøtten har et dobbelt sirkulært stroppsystem som enkelt kan justeres for å øke kompresjonen over problemområdet. Stroppene festes med borrelås over baksiden og kan fritt plasseres over støttens totale høyde på 25 cm.
Båndsystemene er helt unike og gir mulighet til å individuelt tilpasse funksjonen etter behov. Om nødvendig kan båndene også fjernes på enkleste måte.

TheraGO selges pr stk, fungerer på høyre eller venstre lår og finnes i 5 forskjellige størrelser. Målingen tas over den tykkeste delen av lårmuskelen.
Håndvask ved 30°, la lufttørke før bruk


StørrelseOmkreds mål omkring lår (cm)
Størrelse 140 - 44 cm
Størrelse 244 - 48 cm
Størrelse 348 - 52 cm
Størrelse 452 - 57 cm
Størrelse 557 - 62 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

2

Varme

1