Massasjepistol Qmed Active | Rehaboteket
Massagepistol Qmed Active Massagepistol Qmed Active Massagepistol Qmed Active

Massasjepistol Qmed Active

  •  2499 kr 

Brukervennlig massasjepistol til effektiv bløtvevsmassasje for idrettsfolk eller mosjonister – uansett hvor du befinner deg. 

Les mer

  • 6 forskjellige massasjeprogrammer og hastigheter
  • Et bredt utvalg av tilbehør er inkludert
  • Lavt lydnivå og enkel bruk
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Qmed massasjepistol er en kraftfull og kompetent vibrasjonsenhet for forbedret og forenklet muskelmassasje av alle muskelgruppene i kroppen. Den passer derfor utmerket for både idrettsutøvere og mosjonisten som opplever muskelstivhet i hverdagen og etter trening. Enhetens enkle håndtering og bruk gir muligheten for effektiv massasjeeffekt, uansett muskelgruppe og tilgang. Håndtaket har en gummioverflate for bedre grep.

Med 6 forskjellige programmer justeres enhetens frekvens enkelt og effektivt med hjelp av touch-knappene på baksiden av enheten. Displayet er enkelt å bruke, og gir muligheten til å endre program og frekvens med kun ett knappetrykk. Enheten klarer å massere fra 1200 rpm, noe som gir en langsom og laventensiv massasjeeffekt, til 3200 rpm som gir både høyere intensitet og effekt.

De brede tilpasningsmulighetene av forskjellige hastigheter gir muligheten til å stille inn enheten etter ønsket effekt og frekvens i forhold til ulike muskelgrupper.

Enheten leveres med 6 forskjellige massasjehoder med ulike egenskaper og funksjon, og disse kan enkelt kan byttes ut avhengig av ønsket effekt og muskelgruppe.

Rundt hode - to ulike størrelser med et formstabilt skum som egner seg spesielt til store muskelgrupper over hele kroppen.
Bølgete hode - én størrelse av hard plast for overflatemassasje av muskelvev.
Delt hode - én størrelse laget av hard plast for å intensivere massasjen i dobbel forstand
Spothode - én størrelse av hard plast for triggerpunktmassasje med målrettet effekt.
Flatt hode - én størrelse laget av hard plast for store eller små muskelgrupper. Det flate hodet gir ekstra god kontakt med muskelen for korrekt massasje

Massasjepistolen leveres med en praktisk pose til enheten, de ulike hodene og laderen for sikker oppbevaring og enkel flytting.
Enheten skal bare brukes til muskelmassasje, og det anbefales å rådføre seg med behandlende fysioterapeut eller lignende før bruk ved for eksempel graviditet, diabetes eller andre komplikasjoner.


Størrelse
40 cm høy
23 cm lang
Håndtak på 12 cm

Spørsmål. Hvor stor er massasjepistolen?
Svar. Enheten er 40 cm høy og 23 cm lang, med et håndtak på 12 cm

Spørsmål. Hvordan bytter man de forskjellige massasjehodene?
Svar. Du trekker enkelt hodet rett ut av innfestningen, og trykker på samme måte inn det nye hodet med håndkraft