Armslynge OMAX | Rehaboteket
armslynge_omax armslynge armslynge

Armslynge OMAX

  •  399 kr 

Armslynge OMAX er utviklet for støtte etter skade på skulderleddet, armen eller albuen.

Les mer

  • Stabil armslynge
  • Laget for optimal komfort og ventilasjon
  • Fullt justerbar for individuell tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Armslynge Omax er en stabil armslynge eller fatle laget av mykt og luftig 3D-tekstilmateriale for best mulig komfort under bruk.
3D-tekstilmateriale kombinerer myk trykkavlastning med optimal ventilasjon i ett og samme materiale. Dette skaper en myk og behagelig armslynge for langvarig bruk når du trenger skulder- og armlindring. Armslyngen har et ekstra mykt og behagelig avlastningsbånd rundt halsen som gir avlastning for vekten av armen uten å gi gnagsår og ubehag i nakken. Båndet er utstyrt med en justerbar trykkavlastende plate for best mulig komfort i kontakt med nakken. Nakkestroppen kan justeres ved hjelp av et integrert borrelåsbånd som tillater full justering, og som hjelper til med å plassere armen i riktig posisjon.

I armlommen er det en påsydd tommelrem. Tommelremmen er der for å støtte hånden og håndleddet under bruk og sørger for riktig posisjon av håndleddet. Tommelremmen motvirker også skjevbelastning av håndleddet ved bruk over lengre tid. Tommelen plasseres i tommelremmen, noe som sikrer normal posisjon av håndleddet når du bruker armslyngen.

Armslynge Omax er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, og størrelsen går ut fra lengden på armslyngens armdel. Ved valg av størrelse måles den totale lengden på underarmen fra spissen av albuen til leddet på lillefingeren. Hvis du ligger mellom to størrelser, velger du den største størrelsen for å sikre stabiliteten over hele underarmen i armslyngens lomme, slik at den ikke blir for kort.

Armslynge Omax skal håndvaskes på maks 40 °C, og må lufttørkes før bruk. Produktet er laget av 40 % bomull, 35 % polyester og 25 % elastan.


StørrelseLengd på underarmen
Small28 - 33 cm
Medium33 - 40 cm
Large40 - 51 cm
Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

1

Avlasting

5

Varme

1