Tommelstøtte Rizogrip | Rehaboteket
tommelstotte_artrose tommelstotte_med_skinne tommelstotte_tommelskinne

Tommelstøtte Rizogrip

  •  499 kr 

Rizogrip tommelstøtte for effektiv avlastning og støtte til en smertefull tommel. Tommelstøttens formbare V-skinne gir ekstra effektiv støtte og avlastning

Les mer

  • Anatomisk, V-formet, stabil tommelskinne
  • Produsert av luftig og komfortabelt materiale
  • Justerbar for best mulig passform og funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tommelstøtten Rizogrip er en helt ny generasjon av tommelstøtter som gir best mulig resultat. Rizogrip har en fullstendig formbar metallskinne plassert over hele tommelbasen og tommelen. Skinnen kan enkelt formes med hendene for best mulig individuell passform rundt både tommelbasen og tommelens første ledd. Skinnen er produsert av mykt duralaluminium og kan individuelt formes med hendene for å oppnå best mulig passform og støtte. Skinnens materiale kan omformes flere ganger for optimal tilpasning i takt med forandrede behov. Skinnen er produsert med en V-konstruksjon som effektivt stabiliserer hele tommelen samt tommelbasen uten å trykke direkte mot tommelens grunnledd. Dette er for å sørge for optimal komfort i kombinasjon med best mulig avlastning og støtte til tommelen.

Tommelstøtten er produsert av et mykt og slitesterkt tekstilstoff. Innsiden av støtten er i en svalende mikrotekstil for best mulig komfort og forenklet rengjøring ved bruk. Skinnens plassering på utsiden av stoffet sørger for at alt trykk fra skinnen forsvinner og tar bort all risiko for gnag og annet ubehag under bruk. Rizogrip er produsert helt uten sømmer, og alle stoffkomponenter er mikrosveiset for å minimere sjansen for gnag og ubehag fra sømmer og kanter under bruk.
Tommelstøtten passer både til høyre og venstre tommel grunnet de unike tilpasningsmulighetene.
Rundt håndleddet er et mykt, tilpasningsbart bånd som sørger for optimal plassering av støtten rundt håndleddet. Båndet festes med borrelåsbånd på tommelen og gir mulighet for individuell tilpasning av støtte rundt håndleddet / tommelen akkurat slik du trenger det. For å øke støtten før kraftfull aktivitet, kan båndet strammes hardere til for å gi bedre støtte til håndleddet og tommelen.

Rundt den øvre delen av tommelstøtten er enda et tilpasningsbart borrelåsbånd som gir økt grad av stabilitet langt utover tommelen.
Kombinasjonen av justeringsmuligheter fra tommelspissen til tommelbasen gir et ekstra bredt bruksområde for optimal plassering, avlastning og støtte for en smertefull tommel.

Bruk Rizogrip dersom du sliter med:
 - Artrose i tommelbasen
 - Overbelastning og smerte i tommelen
 - Lokal betennelse i tommelens grunnledd eller første ledd
 - Skiløpertommel med behov for en ekstra stabil tommelstøtte
 - Postoperasjons- eller posttraumebehandling med behov for effektiv stabilisering og støtte

Tommelstøtten kan enkelt rengjøres ved behov for hånd i lunkent vann (max 30 °C) og med en mild såpe. 
Under vask bør du sørge for å lukke alle borrelåser for å minske sjansen for slitasje av de harde borrelåsene.
La tommelstøtten lufttørke før bruk.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small / Medium 14 - 18 cm
Large / X-Large18 - 22 cm
Passer både til høyre og venstre
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg sliter med artrose i tommelen og trenger ekstra støtte når jeg trener. Hva bør jeg velge?
Svar. Tommelstøtten vår Ritzogrip er en ekstra stabil støtte til tommelen med fullt tilpasningsbare skinner. Dette gjør det mulig for deg å tilpasse støtten fullstendig i tråd med dine unike behov. Den fungerer like godt til hverdags som på trening.
Spørsmål. Hvordan tilpasser jeg støtten?
Svar. Tilpasningen av tommelstøtten gjøres enkelt med hjelp av håndkraft. Form skinnene til du ser og kjenner at skinnen følger tommelens anatomiske form for best mulig individuell tilpasning og støtte.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

1