Innleggssåle ved hælspore og plantar fasciit
Innleggssåle hælspore såle hælspore såler hælspore

Innleggssåle hælspore

  •  799 kr 

Innleggssåle hælspore er et unikt skoinnlegg for hælspore og plantar fasciit i samme innleggssåle. Les mer

  • Unik såle for hælspore og plantar fasciit
  • Myke materialer som avlaster effektivt
  • Kraftig oppbygd støtte for hæl og fotbue
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssåle hælspore er et unikt innlegg som effektivt avlaster foten ved problemer med hælspore og plantar fasciit. Innleggssålen er fremstilt av svært støtdempende materiale, i kombinasjon med en stabiliserende konstruksjon. Dermed vil sålen på best mulig måte kombinere støtdemping og stabilitet, kontroll og avlastning av en smertefull fot ved problemer med hælspore og plantar fasciit. Innleggssålens unike konstruksjon reduserer belastningssmerte i forbindelse med hælspore og plantar fasciit i samme innleggssåle.
Hælspore gir ofte smerter midt under hælen ved belastning. Innleggssålen behandler smerten i forbindelse med hælspore effektivt, takket være sålens anatomiske konstruksjon som effektivt stabiliserer hælbenet. Innleggssålen har også et koppformet hælparti, noe som bidrar til ekstra støtte for hælens naturlige støtdemper hælputen, som holdes effektivt samlet av innleggsålen.
Midt under hælbenet har innlegget et mykere parti, som effektivt avlaster selve belastningssmerten som følger av hælsporen. Det myke, avlastende innlegget er omsluttet av innleggssålens formstabile hælkopp, noe som bidrar til en ytterligere effektiv avlastning av smertepunktene ved hælspore.
Innleggssålen har også en helt unik avlastning for plantar fasciit. Plantar fasciit er en betennelse i fotens senelignende bindevev, med lokal smerte på hælens innside i overgangen til fotbuen. Plantar fasciit er ofte årsak til smerte også i hvilemodus, om den betente hælen har vært kraftig belastet. Det er ikke uvanlig at personer med plantar fasciit har omfattende igangssettingssmerter, og opplever økt stivhet og smerte i foten etter en natts søvn.

Ved plantar fasciit blir ofte en spesifikk strekkesene (flexor hallucis longus) betent. Strekkesenen løper midt i fotbuen, og skal avlastes helt ved plantar fasciit. Mange innleggsåler er kraftig oppbygde i fotbuen, med risiko for et økt trykk på strekkesenens betente områder. Dette kan ofte forverre problemene med plantar fasciit. Innleggssålen har en helt unik avlastning i form av et mykt materiale i fotbuen. Avlastningen gjør det mulig å stabilisere fotbuen, uten risiko for ekstra trykk på strekkesenen eller det betente området.

Innleggssåle hælspore er dekket av et slitesterkt og komfortabelt microskinn som er enkelt å rengjøre ved behov, og finnes i størrelsene 35-48. Innleggssålen fungerer både for kvinner og menn, takket være sålens unike lest og form.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruksjoner