Støttestrømper - Svart | Rehaboteket
Støttestrømper_sort Støttestrømper

Støttestrømper - Svart

  •  179 kr 

Støttestrømper av høyeste kvalitet i kompresjonsklasse 1 (15-21mmHg). Støttestrømpens graderte kompresjon sikrer redusert hevelse og trøtthet og forebygger åreknuter i bena. Les mer

  • Motvirker trøtthet i ben og føtter. Dokumentert effekt.
  • Reduserer effektivt hevelse i føtter, ankler og legger
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og forebygger åreknuter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 for hevelse og trøtthet i ankel og legg. Støttestrømpene er laget med gradert kompresjon for effektivt å motvirke hevelse i føtter og legger. En støttestrømper med gradert kompresjon innebærer at strømpene har ulikt trykk avhengig av hvor på foten / beinet behovet er størst. Kompresjonen er alltid størst rundt ankelen for å mest effektivt bidra til riktig støtte og for å hjelpe med tilbakestrømning i føttene og leggene.
Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 har variert trykk mellom 15-21 mmHg, noe som effektivt bidrar til at den venøse gjennomstrømningen fra føtter og legger blir bedre. Trykket i støttestrømpene oppleves ofte som behagelig og er den direkte årsaken til at støttestrømper reduserer hevelse så effektivt.

For at støttestrømper skal ha full effekt bør de rekke minst til knehøyde. Knestrømpene støtter hele foten og leggen for å gi best mulige forutsetninger for å hindre hevelse.
Støttestrømper er også en dokumentert og velprøvd metode for å effektivt motvirke forekomsten av åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer i føttene og leggene. Bruk støttestrømper daglig for best resultat.
Støttestrømpene er laget av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan for best komfort og effekt.

Støttestrømper trenger ikke å være ensfargede! Våre moteriktige støttestrømper finnes i ulike farger og mønstre, og gir deg den ekstra støtten du trenger ved problemer med hevelser i føtter og ben, tretthet i ben / føtter eller ved problemer med åreknuter i leggene.


Størrelse / skostørrelseOmkretsmål ankel mål 1Omkretsmål legg mål 2
34 - 36 17 - 22 cm 26 - 38 cm
37 - 39 19 - 24 cm28 - 40 cm
40 - 42 21 - 26 cm 30 - 42 cm
43 - 45 23 - 28 cm 32 - 44 cm
46 - 4825 - 30 cm 34 - 46 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva slags material er støttestrømpene laget av?
Svar. Støttestrømpene er laget av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan

Spørsmål. Selger dere støttestrømpene per par eller pr stk?
Svar. Alle våre støttestrømper selges per par. Støttestrømpene har er like for høyre og venstre fot, som gjør bruken av støttestrømpene enklere.

Spørsmål. Hvordan bør jeg vaske støttestrømpene mine?"
Svar. Støttestrømper kan vaskes på 40 ° maskinvask, la støttestrømpene tørke hengende.