Støttestrømper Rosa | Rehaboteket
Støttestrømper Rosa Støttestrømper Rosa

Støttestrømper Rosa

  •  179 kr 

Støttestrømper av høyeste kvalitet i kompresjonsklasse 1 (15-21mmHg). Støttestrømpens graderte kompresjon sikrer redusert hevelse og trøtthet og forebygger åreknuter i bena. Les mer

  • Motvirker trøtthet i ben og føtter. Dokumentert effekt.
  • Reduserer effektivt hevelse i føtter, ankler og legger
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og forebygger åreknuter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 for hevelse og trøtthet i ankel og legg. Støttestrømpene er laget med gradert kompresjon for effektivt å motvirke hevelse i føtter og legger. En støttestrømper med gradert kompresjon innebærer at strømpene har ulikt trykk avhengig av hvor på foten / beinet behovet er størst. Kompresjonen er alltid størst rundt ankelen for å mest effektivt bidra til riktig støtte og for å hjelpe med tilbakestrømning i føttene og leggene.
Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 har variert trykk mellom 15-21 mmHg, noe som effektivt bidrar til at den venøse gjennomstrømningen fra føtter og legger blir bedre. Trykket i støttestrømpene oppleves ofte som behagelig og er den direkte årsaken til at støttestrømper reduserer hevelse så effektivt.

For at støttestrømper skal ha full effekt bør de rekke minst til knehøyde. Knestrømpene støtter hele foten og leggen for å gi best mulige forutsetninger for å hindre hevelse.
Støttestrømper er også en dokumentert og velprøvd metode for å effektivt motvirke forekomsten av åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer i føttene og leggene. Bruk støttestrømper daglig for best resultat.
Støttestrømpene er laget av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan for best komfort og effekt.

Støttestrømper trenger ikke å være ensfargede! Våre moteriktige støttestrømper finnes i ulike farger og mønstre, og gir deg den ekstra støtten du trenger ved problemer med hevelser i føtter og ben, tretthet i ben / føtter eller ved problemer med åreknuter i leggene.


Størrelse/skostørrelseOmkretsmål ankel mål 1Omkretsmål legg mål 2
34 - 36 17 - 22 cm26 - 38 cm
37 - 39 19 - 24 cm 28 - 40 cm
40 - 4221 - 26 cm 30 - 42 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva slags material er støttestrømpene laget av?
Svar. Støttestrømpene er laget av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan

Spørsmål. Selger dere støttestrømpene per par eller pr stk?
Svar. Alle våre støttestrømper selges per par. Støttestrømpene har er like for høyre og venstre fot, som gjør bruken av støttestrømpene enklere.

Spørsmål. Hvordan bør jeg vaske støttestrømpene mine?
Svar. Støttestrømper kan vaskes på 40 ° maskinvask, la støttestrømpene tørke hengende.

Spørsmål. Jeg hovner ofte opp i beina, spesielt i løpet av ettermiddagen på jobb. Når bør jeg sette på støttestrømpene mine?
Svar. Siden støttestrømper effektivt motvirker hevelse i bena, anbefales det at du tar på deg strømpene med en gang du våkner om morgenen. Med støttestrømpene på hele dagen vil du ikke få hovne føtter og ben på ettermiddagen. Det er også lettere å ta på seg strømpene om morgenen før du begynner å hovne opp og det blir vanskeligere å få de på. 

Spørsmål. Hvem bør bruke støttestrømper?
Svar. Alle kan bruke støttestrømper i stedet for vanlige sokker. For eksempel, hvis du gjør stillesittende arbeid eller jobber med mye belastning på føtter og ben så merker man ofter fordelen av støttestrømpen svært raskt. Støttestrømper kan også med fordel brukes av de som hovner opp i føtter og ben, og av de som har åreknuter, sirkulasjonsproblemer eller gravide vordende mødre."

Spørsmål. Hva betyr gradert kompresjon?
Svar. Gradert kompresjon betyr at støttestrømpen er laget for optimal støtte for føtter eller ben som hovner opp. Gradert kompresjon betyr at støttestrømpen gir mest støtte for ulike deler av foten og leggen for å best mulig tilrettelegge for optimal sirkulasjon. Kompresjonstrykket for en støttestrømpe er størst rundt ankelen for så å avta gradvis opp mot kneet. Når en støttestrømpe benevnes som kompresjonsklasse 1 (15-21mmHg) betyr det at støttestrømpen er laget innenfor dette kompresjonmønsteret og at det høyeste trykket er 21 mm Hg i materialet rundt ankelen.

Spørsmål. Jeg har ofte trøtte, ømme og hovne føtter og ben etter en dag på jobben. Kan en støttestrømpe hjelpe med dette?
Svar. Ja, en støttestrømpe vil hjelpe med å bedre sirkulasjonen i foten og leggen, noe som ofte er en årsak til problemene i føtter og legger.

Spørsmål. Jeg har problemer med at jeg særlig hovner opp over den høyre ankelen etter en dag på jobb. Bør jeg bruke kompresjonsstrømper på kun det benet, eller kan jeg bruke støttestrømper begge ben?
Svar. Det er ingen negative konsekevnser ved å bruke kompresjonsstrømper på begge bena selv om man opplever problemer primært på høyre side. Støttestrømper bidrar med like mye støtte til høyre som til venstre fot.