Støttestrømper Hjerte | Rehaboteket
Støttestrømper Hjerte

Støttestrømper Hjerte

  •  179 kr 

Støttestrømper av høyeste kvalitet i kompresjonsklasse 1 (15-21mmHg). Støttestrømpens graderte kompresjon sikrer redusert hevelse og trøtthet og forebygger åreknuter i bena.

Les mer

  • Motvirker trøtthet i ben og føtter
  • Reduserer effektivt hevelse i føtter, ankler og legger
  • Forbedrer blodsirkulasjonen og forebygger åreknuter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 for hevelse og trøtthet i ankel og legg. Støttestrømpene er laget med gradert kompresjon for effektivt å motvirke hevelse i føtter og legger. En støttestrømper med gradert kompresjon innebærer at strømpene har ulikt trykk avhengig av hvor på foten / beinet behovet er størst. Kompresjonen er alltid størst rundt ankelen for å mest effektivt bidra til riktig støtte og for å hjelpe med tilbakestrømning i føttene og leggene.
Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 har variert trykk mellom 15-21 mmHg, noe som effektivt bidrar til at den venøse gjennomstrømningen fra føtter og legger blir bedre. Trykket i støttestrømpene oppleves ofte som behagelig og er den direkte årsaken til at støttestrømper reduserer hevelse så effektivt. Støttestrømper er også en dokumentert og velprøvd metode for å effektivt motvirke forekomsten av åreknuter og andre sirkulasjonsproblemer i føttene og leggene. Bruk støttestrømper daglig for best resultat.
Støttestrømpene er laget av 50% bomull, 44% polyamid, 6% elastan for best komfort og effekt.

Støttestrømper trenger ikke å være ensfargede! Våre moteriktige støttestrømper finnes i ulike farger og mønstre, og gir deg den ekstra støtten du trenger ved problemer.


SkostørrelseOmkretsmål ankel Omkretsmål legg
34 - 3617 - 22 cm 26 - 38 cm
37 - 39 19 - 24 cm28 - 40 cm
40 - 4221 - 26 cm30 - 42 cm