Kompresjonsstrømper Office 140 Den Svart | Rehaboteket
Kompresjonsstrømper Office medisox Kompresjonsstrømper Office

Kompresjonsstrømper Office 140 Den Svart

  •  179 kr 

Kompresjonsstrømper Office 140 Svart er tynne kompresjonsstrømper laget i en kombinasjon av polyamid och lycra Les mer

  • Motvirker trøtthet og hevelser effektivt
  • Reduserer risikoen for å utvikle åreknuter
  • Myk og behagelig for optimal komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kompresjonsstrømper, knestrømper med perfekt passform i kompresjonsklasse 1. Kompresjonsstrømper motvirker effektivt hevelse, trøtthet i føtter, ankler og legger, og reduserer risikoen for å utvikle for eksempel åreknuter i leggene. 

Strømpene er laget med såkalt gradert kompresjon, noe som betyr at støtten (kompresjonen) er størst rundt anklene på kompresjonsstrømpen. Ankeltrykket er 15-21 mmHg, noe som gir effektiv støtte fra den nedre del av strømpen for å dermed øke og forbedre sirkulasjonen oppover i leggen. Kompresjonsstrømper gir spesielt ekstra støtte for venene i fot, ankeler og legger, noe som effektivt bidrar til redusert hevelse og bedre tilbakestrømning.

Den graderte kompresjonen innebærer et lavere trykk på midten av leggen og et ytterligere lavere trykk over kompresjonsstrømpens øvre kant, høyest opp mot kneleddet er trykket bare 8-10 mmHg, noe som sikrer at strømpens utforming ikke hindrer tilbakestrømning. Kompresjonsstrømper med gradert kompresjon har nøye utprøvd funksjonalitet med sikker og dokumentert effekt. Kompresjonsstrømpene Officeer laget av 75% polyamid och 25% lycra for optimal kombinasjon av komfort og kompresjon for best ytelse.


Skostørrelse1. Omkrets rundt ankeln2. Omkrets rundt leggmuskelen
36 - 37 18 - 20,5 cm 28 - 38 cm
38 - 39 20,5 - 23 cm 29 - 40 cm
40 - 41 23 - 25,5 cm 30 - 42 cm
42 - 4325,5 - 28 cm 31 - 45 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva slags material er kompresjonsstrømper laget av?
Svar. Kompresjonsstrømpene er laget av 75% polyamide og 25% lycra

Spørsmål. Hva er gradert kompresjon som dere skriver om angående deres kompresjonsstrømper?
Svar. Gradert kompresjon betyr at kompresjonsstrømpene er laget for optimal ytelse. Kompresjonsstrømpene gir ulikt trykk avhengig av hvor på strømpen man måler, strømpene gir et trykk som er høyest rundt ankelen og avtar oppover leggen mot kneet for å best mulig øke sirkulasjonen og redusere hevelse rundt ankelen og leggen.

Spørsmål. Jeg synes at knestrømper er lange, kan jeg brette ned knestrømpene mine?
Svar. Nei, kompresjonsstrømper skal være knestrømper for å best mulig øke blodsirkulasjonen i foten og leggen. Hvis en bretter ned strømpene endrer du kompresjonsstrømpenes graderte kompresjon, noe som kan føre til forringet effekt av kompresjonsstrømpene.