Kompresjonsstrømper Hiking | Rehaboteket
Kompresjonsstrømper Kompresjonsstrømper

Kompresjonsstrømper Hiking

  •  189 kr 

Kompresjonsstrømpe for vandring/fotturer som effektivt motvirker trøtte og hovne føtter. Kompresjonsstrømpene er laget av merinoull som holder føttene og bena tørre selv under lange turer. Les mer

  • Kompresjonsstrømpe spesielt utviklet for vandring
  • Motvirker trøtthet og hevelser effektivt
  • Kåret til 'Best i Test' av Runners World
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kompresjonsstrømpene er laget av merinoull som holder føttene og bena tørre selv under lange turer. Merinoull varmer i kaldt vær og kjøler ned i varmt vær takket være ullens unike egenskaper. Strømpene er i tillegg forsterket rundt hælen for å sikre ekstra beskyttelse mot såre føtter og gnagsår under lange turer.

Kompresjonsstrømper Vandring er laget med gradert kompresjonsklasse 1 (15 mmHg - 21 mmHg) for å best mulig øke blodsirkulasjonen i føttene og leggene. Gradert kompresjon betyr at kompresjonsstrømpens høyeste trykk (15-21 mmHg) er konsentrert rundt ankelen for å best mulig sikre økt tilbakestrømning. Kompresjonen i strømpen avtar over leggen og er lavest under kneet hvor trykket bare er ca. 8-10 mmHg.

Kompresjonsstrømper med gradert kompresjon sikrer på best mulig måte at strømpens funksjon øker blodsirkulasjonen for å effektivt motvirke hevelse, tretthet i fot, ankel og legg, og gir deg mer kraft i bena for en mer aktiv hverdag og fritid!


Skostørrelse1. Omkrets rundt ankeln2. Omkrets rundt leggmuskelen
36 - 37 19 - 22 cm 32 - 37 cm
38 - 3920 - 23 cm 33 - 38 cm
40 - 4121 - 24 cm35 - 40 cm
42 - 4323 - 26 cm 38 - 45 cm
44 - 4524 - 27 cm 41 - 48 cm
46 - 4725 - 28 cm 42 - 51 cm
Måleinstruksjoner
 
Spørsmål. Hva slags material er kompresjonsstrømper laget av?
Svar. Kompresjonsstrømpene er laget av 55% bomull, 30% nylon og 15% lycra
 
Spørsmål. Hva er gradert kompresjon som dere skriver om angående deres kompresjonsstrømper?
Svar. Gradert kompresjon betyr at kompresjonsstrømpene er laget for optimal ytelse. Kompresjonsstrømpene gir ulikt trykk avhengig av hvor på strømpen man måler, strømpene gir et trykk som er høyest rundt ankelen og avtar oppover leggen mot kneet for å best mulig øke sirkulasjonen og redusere hevelse rundt ankelen og leggen.
 
Spørsmål. Jeg synes at knestrømper er lange, kan jeg brette ned knestrømpene mine?
Svar. Nei, kompresjonsstrømper skal være knestrømper for å best mulig øke blodsirkulasjonen i foten og leggen. Hvis en bretter ned strømpene endrer du kompresjonsstrømpenes graderte kompresjon, noe som kan føre til forringet effekt av kompresjonsstrømpene.