Ankelstøtte MalleoFIT | Rehaboteket
ankelstotte_malleofit

Ankelstøtte MalleoFIT

  •  369 kr 

Ankelstøtte MalleoFIT er en kompresjonsgivende ankelstøtte som brukes ved smerter i ankelledd, mellomfot, vrist eller ved akillesbetennelse

Les mer

  • Ventilerende Air-X-materiale
  • Lokal kompresjon og lett støtte
  • Dekker ankel, akillessene og vrist i samme produkt
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

MalleoFIT er en heldekkende ankelstøtte som gir lokal kompresjon rundt ankelen og akillessenen ved smerter eller betennelser. MalleoFIT er produsert av Air-X, et kompresjonsgivende stoff med god ventilasjon. Air-X bidrar til lokal varmeøkning under beskyttelsen for å  øke sirkulasjonen i det smertefulle området. Fordelen med Air-X er at den gir god ventilasjon under beskytteren slik at man unngår en klam opplevelse.

Ankelstøttens materiale har en langsgående elastisitet som gjør bruk og tilpasning lettere, samtidig som den tverrgående elastisiteten er lavere for å sørge for optimal kompresjon over problemområdene. Dette øker sirkulasjonen og effekten av produktet i disse områdene.
MalleoFIT har en total tykkelse på 2 mm, noe som sørger for at produktet fungerer i alle sko både til hverdagsbruk og på trening. Støtten brukes med fordel direkte mot huden med en vanlig strømpe over. 
Ankelstøtten har åpen hæl for å sikre normal kontakt med underlaget. Den åpne hælen minimerer sjansen for gnag og ubehag.
Ved bruk av MalleoFIT ved akillesbetennelse kan en hælkil effektivt avlaste enda mer. Hælkilen gir avlastning til den betente akillesen, mens ankelstøtten varmer og komprimerer akillessenen lokalt.

Ankelstøtten selges enkeltvis og fungerer like godt på høyre som på venstre ankel.
Vedlikeholdsråd: MaelloFIT håndvaskes ved 30 °C. La støtten lufttørke før bruk.


StørrelseOmkretsmål rundt anklene (cm)
Small15 - 20 cm
Medium 20 - 25 cm
Large25 - 30 cm
X-Large30 - 36 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål: Hvilket materiale er Air-X?
Svar. Air-X er et ventilerende tekstilmateriale som lokalt øker varmen og kompresjonen rundt ankelen uten å isolere huden. Dette gir optimal komfort ved bruk.

Spørsmål. Hvordan bør jeg tenke størrelsesmessig dersom jeg havner mellom to størrelser?
Svar. Du bør velge den minste størrelsen dersom du havner mellom to størrelser. Dette for å sikre god kompresjon over tid.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompresjon

3

Avlasting

2

Varme

1