Skulderbeskyttelse ERIXTWO - Fleksibilitet, stabilitet og avlastning
skulderortose skulderortose_skulderbeskyttelse skulderortose_skulderstotte

Skulderbeskyttelse ERIXTWO

  •  1699 kr 

Stabilitet, kompresjon og kontroll av en skadet skulder. ErixTwo kan oppgraderes for økt kontroll/stabilitet og begrensning av bevegelser. Les mer

  • Stabil skulderortose for optimal stabilitet
  • System med oppgraderingsmuligheter for kontroll eller begrensning av bevegelser
  • Optimal fiksering av skulderleddet med shark-skin og silikoninnlegg
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Skulderortosen ErixTwo er et unikt produkt for stabilisering av en skadet skulder. Konstruksjonen gir gode tilpasningsmuligheter for å optimalisere riktig mengde støtte over skulderleddet.
ErixTwo gir også en unik mulighet til å tilpasse produktet etter individuelle behov. Med unikt tilbehør kan skulderortosen oppgraderes dersom det er behov for å øke graden av støtte, begrense bevegelsesmønsteret og kontrollen over skulderleddet.

Skulderortosen er konstruert med to semi-elastiske stabiliseringsbånd laget av en sterk nylonborrelås som enkelt kan festes på skulderortosens framside og bakside for best mulig stabilisering av skulderen. Over skulderleddet finnes også et smalt semi-elastisk bånd for ytterligere stabilisering og løftefunksjon av en skadet skulder. Den unike kombinasjonen av ekstra stabiliserende bånd gir en effektiv støtte og gode individuelle tilpasningmuligheter ved problemer. Skulderortosen ErixTwo er laget av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale som gir god funksjon og brukerkomfort. NeoTex øker også blodgjennomstrømningen i skulderleddet og fungerer smertelindrende i det skadde området. Skulderortosen har en unik silikonbelagt innside spesielt konstruert for å gi skulderortosen optimalt feste over skulderleddet og dermed ekstra stabilitet.
Innsiden har også Shark-Skin NeoTex som fester skulderortosen ytterligere over skulderleddet.

Skulderortosen kan enkelt tilpasses med et håndgrep for riktig omfangsinnstilling rundt midjen.

Det unike tilbehøret til ErixTwo gir markedets mest fleksible skulderortose som effektivt kan tilpasses individuelt og oppgraderes helt i tråd med behov og problem.
Muligheten for oppgradering av skulderortosen gjør ErixTwo til en av markedets mest fleksible og tilpasningsdyktige skulderortoser uten begrensninger.


StørrelseOmkretsmål rundt overarmen (cm)
X-Small24-28 cm
Small28-32 cm
Medium32-35 cm
Large35-38 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg spiller håndball og har problemer med skulderen min, kan jeg bruke denne skulderortosen når jeg spiller kamp og trener? 
Svar. Ja, absolutt! ErixTwo er en veldig stabil skulderortose som fungerer optimalt ved idrett og aktivitet.

Spørsmål. Hvordan finner jeg riktig størrelse?
Svar. Skulderortosen har en egen størrelsestabell. Mål omkretsen rundt overarmen din og overfør dette målet til størrelsestabellen for å finne din størrelse.

Spørsmål. Mitt mål havner akkurat mellom to størrelser, hvilken størrelse bør jeg da velge?
Svar. Ofte ønsker man at produktet sitter stramt over skulderleddet og vi anbefaler derfor at du velger den mindre størrelsen.

Spørsmål. Hvordan vasker man produktet?
Svar. Vi anbefaler 30 grader håndvask for at produktet skal holde så lenge som mulig. Ved vask er det viktig at borrelåsene er lukket, slik at den harde delen av borrelåsen ikke skades og får nedsatt funksjon.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

4