ErixTwo Stabiliseringsbånd - tilbehør | Rehaboteket

ErixTwo Stabiliseringsbånd - tilbehør

  • 849 kr

Oppgrader skulderortosen ErixTwo til en enda mer stabil og ytterligere funksjonell skulderortose - benyttes i kombinasjon med brystbåndet

 

Les mer

  • Øker funksjonalitet til din ErixTwo skulderortose
  • Bidrar til ekstra stabilitet
  • Kontrollerer skulderleddets bevegelser
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

ErixTwo stabiliseringsbånd 30 og 50 mm. Oppgrader skulderortosen ErixTwo til en enda mer stabil og funksjonell skulderortose.
ErixTwo stabiliseringsbånd fungerer sammen med ErixTwo brystbelte for å øke de stabiliserende funksjonene ved ErixTwo skulderortose.
Stabiliseringsbåndene gir en veldig effektiv bevegelseskontroll av skulderleddet, og kan tilpasses for å kontrollere muligheten både for å heve skulderleddet og for å rotere leddet.
De to båndene 50 mm og 30 mm muliggjør en optimal bevegelseskontroll av leddet. Hvert bånd har en beskyttende strømpe som skal brukes for å unngå den harde overflaten på borrelåsen direkte mot kroppen.
Med montering av brystbånd og ekstra stabiliserende bånd blir ErixTwo en komplett skulderortose, med optimale muligheter for bevegelseskontroll av skulderleddet.
Kombinasjonen av ErixTwo med de ekstra stabiliserende båndene er optimalt til bruk etter skulderluksasjoner, bløtdelsskader  og generell ustabilitet i skulderen, der man har behov for å begrense bevegelsen til skulderen for optimal stabilitet i skulderleddet


Storlek
Universal
Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0