HalluStop er et helt unikt hjelpemiddel for Hallux Valgus
hjelpemiddel Hallux Valgus støttebind_hallux_valgus

Hallux Valgus Støttebind - HalluStop dagstøtte

  • 419 kr

HalluStop er et helt unikt hjelpemiddel for Hallux Valgus, og den spesielle konstruksjonen hjelper til med å rette opp stortåleddet

Les mer

  • Effektiv støtte for et rettere stortåledd
  • Kombinerer støtte med avlastning av stortåleddet
  • Fungerer i de fleste typer sko og kan brukes på dagtid
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

HalluStop er et helt unikt hjelpemiddel for daglig behandling av Hallux Valgus, et skjevt stortåledd. HalluStop kombinerer støtte av stortåleddet med en justerbar avlastning av Hallux Valgus i ett og samme produkt. 
Støttebindet er et effektivt hjelpemiddel, som effektivt bidrar til å rette opp stortåleddet til en rettere posisjon ved bruk. HalluStop er fremstilt i et tynt elastisk materiale med god formstabilitet, for ekstra mulighet til effektiv støtte av stortåleddet. Innsiden av HalluStop er kledd med et behagelig Lycramateriale, for optimal komfort ved bruk av hjelpemiddelet for Hallux Valgus over lengre perioder.
HalluStop er spesielt konstruert med en justerbar hylse for stortåen, noe som effektivt støtter stortåen og muliggjør tilbakeføring av stortåleddet til normal posisjon. Justeringsmuligheten gir en ekstra effektiv og omsluttende gripeevne rundt stortåleddet ved bruk. Hylsen kan enkelt justeres ved hjelp av to borrelåsbånd, for å øke eller redusere graden av støtte av stortåen og oppnå en tilbakeføring til nøytralposisjon.
Ved en kraftig skjevstilling av stortåleddet kan støttebindet justeres for en mer effektivt støtte, samtidig som en svakere feilstilling krever mindre støtte rundt stortåleddet.

HalluStop leveres med en forfotpute, som effektivt bidrar til økt avlastning av fremre fotblad, og gir en ytterligere behandlingsmåte for Hallux Valgus.
Forfotputen er forsynt med hard borrelås som festes enkelt på Hallux Valgus-støttens underside over framre fotblad. Forfotputen hjelper med å løfte fremre fotbue, og avlaster dermed blant annet stortåleddet ved belastning.
Start med å bruke HalluStop i kortere perioder, ca. 1 time de første dagene, for så langsomt å øke bruken. HalluStop håndvaskes på 30°, og bør lufttørkes før bruk.


StrørrelseUniversal
Høyre / Venstre