Lårbeskytter MIO | Rehaboteket
larstøtte

Lårbeskytter MIO

  •  449 kr 

Lårbeskytter produsert av ventilerende Air-X for problemer med muskelstrekk i fremre og bakre lårmuskel.

Les mer

  • Produsert av kompresjonsgivende Air-X
  • Anatomisk passform og konstruksjon
  • Heldekkende design for fremre og bakre lårmuskelskade
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Lårbeskytteren MIO er en anatomisk lårbeskyttelse for økt kompresjon og varme rundt en smertefull lårmuskel. Den anatomiske passformen sørger for optimal plassering, samtidig som passformen gir jevn kompresjon rundt fremre og bakre lårmuskel. MIO er spesielt utviklet for muskulære problemer som muskelstrekk og smertetilstander i låret.

Air-X-stoffet sørger for høy grad av kompresjon rundt hele låret med fokus på fremre og bakre lårmuskel. Lårbeskyttelsen fungerer også utmerket dersom man opplever aktivitetsproblemer ved skade eller etter skade. Den kan også brukes forebyggende i idrett, trening og mosjon.
Materialet har en langsgående elastisitet for å gjøre tilpasning og bruk enklere, samtidig som materialet har en minsket tverrgående elastisitet for å sikre at kompresjon og funksjon alltid er på plass.

Air-X-materialet tillater huden å puste under beskytteren til tross for hyppig bruk. Slik unngår man svette som er et kjent problem ved bruk av vanlige knebeskyttere med helt tette materialer.
MIO er produsert med en todelt konstruksjon, et front- og et bakpanel, noe som gir en optimal anatomisk passform. Passformen sørger for en jevn kompresjonsprofil over hele låret til uansett hvor kraftig lårmuskelen er.
Lårbeskytter MIO selges enkeltvis
Vaskeråd: Lårbeskytteren skal vaskes ved 30 °C. Vask for hånd og la lufttørke før bruk.


StørrelseOmkreds mål omkring lår (cm)
Small48 - 52 cm
Medium52 - 56 cm
Large56 - 61 cm
X-Large61 - 66 cm
XX-Large66 - 72 cm
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

2