Kjølesystem NovaCool legg | Rehaboteket

Kjølesystem NovaCool legg

  •  869 kr 

NovaCool kombinerer smertelindrende avkjøling med kompresjon for skader og problemer med leggen, hælsenen og leggmuskelen.

Les mer

  • Ved muskelskade i leggen
  • Smertelindring ved benhinnebetennelse
  • Kombinerer nedkjøling og kompresjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

NovaCool kombinerer nedkjøling med kompresjon på enkleste måte i ett og samme system.

Systemet består av en justerbar kompresjonsmansjett som kan brukes et ubegrenset antall ganger. Den sikrer kompresjon ved akutte muskelskader eller brister i leggmuskelen.
Et gjenbruksvennlig kjølelement legges inn i kompresjonsmansjetten, for å sikre en effektiv smertelindring av skaden eller problemet.

NovaCool kjølesystem for skader i leggen har et effektivt kjøleelement, som plasseres i kjøleskapet når det ikke er i bruk. Kjøleelementet  legges i trykkmansjetten som er utstyrt med en oppblåsbar luftpute, for på en enkel måte kombinere nedkjøling med kompresjon. Kombinasjonen av kjøling og kompresjon reduserer effektivt hevelser i det skadede området, samtidig som man oppnår en effektiv smertelindring. Kompresjonsmansjetten er utstyrt med en pumpe som gir en svært enkel og hurtig kompresjonsøkning over leggen. Mansjetten er også utstyrt med en reduksjonsventil som bidrar til en enkel og hurtig justering av trykket og kompresjonen.
NovaCool oppfyller alle krav for en akutthåndtering i henhold til PRICE metoden, og tilfører de viktige komponentene I (kulde) og C (kompresjon) på en svært enkel og hurtig måte.
Med NovaCool legg kan nedkjøling og kompresjon av den skadede kroppsdelen gjøres i løpet av få sekunder etter at skaden oppstod.

NovaCool kan gjenbrukes mange ganger, og erstatter helt behovet for å kjøpe dyre isposer og elastiske bandasjer.
Med et NovaCool system i beredskap i idrettsklubben, har man den mest effektive, enkle og til og med billigste løsningen for korrekt håndtering av en muskelbrist i leggmuskelen.


Størrelse Universal

Spørsmål. Hvordan vasker jeg mitt NovaCool kjølesystem?
Svar. Anbefalt vaskeråd er skånsom håndvask på 30°, med stengt borrelås for mindre slitasje. Kjølemansjetten rengjøres enklest ved hjelp av en fuktig klut.

Spørsmål. Hvordan bruker jeg mitt NovaCool system?
Svar. NovaCool består av 3 komponenter: En Trykkmansjett (svart), en kuldemansjett (blå), og en pumpe med en 35 cm lang silikonslange. Legg kuldemansjetten i kjøleskapet i god tid før bruk, slik at mansjetten er tilstrekkelig nedkjølt. Legg kuldemansjetten inn i trykkmansjetten og fest med borrelås, og plasser så hele systemet. Spenn båndene rundt leggen, og lukk borrelåsen, slik at systemet sitter på plass. Monter pumpen til trykkventilen, og vri om til On-posisjon. Pump med håndpumpen for å øke kompresjonen, for på denne måten å oppnå redusert hevelse og kuldebehandling samtidig. Om trykket blir for høyt, kan du enkelt åpne ventilen på bandasjen, og få en umiddelbar reduksjon av trykket.