MalleoStrong Pro | Rehaboteket

MalleoStrong Pro

  •  799 kr 

Ekstra stabil ankelstøtte som støtter funksjonell rehabilitering av en akutt skadet ankel på best mulig måte. Støtten kan brukes rett etter en akutt skade i hele rehabiliteringsperioden

Les mer

  • Full justeringsmulighet for optimal passform
  • Unikt, trykkavlastende fôr for optimal funksjon
  • Ekstra stabil ankelstøtte etter skade
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

MalleoStrong er en allsidig ankelstøtte som kan brukes under hele rehabiliteringsperioden etter en omfattende ankelskade. Ankelstøtten er konstruert med to stive plastskinner som er plassert over inn- og utsiden av ankelen for å gi ekstra stabilitet til ankelen på en god måte, samt gi optimal kompresjon for å minimere opphovning. Skinnene er anatomisk plasserte for å passe ankelleddets konturer på best mulig måte, og samtidig gi ekstra effektiv støtte rundt ankelen.
Innsiden av skinnene er dekket med et ekstra mykt og formbart MPT-skum. MPT-skum er et minneskum som former seg etter ankelens konturer, og som effektivt trykkavlaster ankelen fra alt press som kan oppstå fra en hard skinne.
Området rundt ankelkulene er også anatomisk formet for å sikre motvirkning av press mot kulene. Dette fungerer selv ved behov for kraftig kompresjon rundt ankelen.

MalleoStrong har en myk og kompresjonsgivende fotdel som forenkler bruken av beskytteren, samtidig som den sørger for optimal komfort ved bruk. Fotdelen er produsert i BOP, som er et pustende og slitesterkt materiale med høy grad av kompresjon. Den påføres enkelt ved å ta på ankelstøtten fra baksiden.

Skinnene festes bak med hjelp av et elastisk bånd, og kan enkelt justeres for å respektivt øke eller minske graden av kompresjon. Justeringsmuligheten i beskytteren følger skaderestitusjonen, og gjør at man kan justere støtten under hele rehabiliteringen ut fra hvor man er i prosessen.
Siden de fleste ankelskader skjer på utsiden av ankelen, er det vanligvis et større behov for såkalt lateral stabilisering, altså ekstra støtte på utsiden av ankelen. MalleoStrong har en unik konstruksjon som gjør økt støtte over ankelens utside mulig. Med hjelp av et båndsystem kan graden av støtte over utsiden enkelt justeres for å gi mer eller mindre støtte i tråd med dine behov. Ved å stramme båndene mer, bedres støtten og skinnene komprimeres nærmere ankelleddet. Fordelen med et justerbart båndsystem er at produktet enkelt kan justeres for å gi mer støtte ved for eksempel belastning på ujevne underlag, noe som i verste fall kan føre til flere uhell på en allerede skadet fot. Det justerbare båndet kan enkelt justeres lengdemessig med hjelp av en saks ved behov for individuell tilpasning.

MalleoStrong er en helt unik ankelstøtte som kombinerer funksjoner fra en akuttortose med en rehabiliteringsortose, og kan under hele rehabiliteringstiden brukes både som avlastning med kompresjon og støtte samt i den første tiden etter skaden ved lett belastning.


StørrelseSkostørrelse
Small 34 - 38
Medium 39 - 42
Large43 - 47
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg er på jakt etter en beskytter som jeg kan bruke for ekstra støtte rundt ankelleddet. Jeg har en kraftig forstuelse. Passer MalleoStrong etter en skade?
Svar. Ja, ankelstøtten er spesielt utviklet for å stabilisere ankelen fra det akutte skadetilfellet, og gjennom hele rehabiliteringsperioden. Støtten kan tilpasses for å gi optimal støtte helt i tråd med individuelle behov.

Spørsmål. Gir MalleoStrong kompresjon rundt ankelleddet?
Svar. Ja, støtten er produsert med en kombinasjon av harde plastskinner og et mykt og trykkavlastende fôr. Dette gir optimal kompresjon både over inn- og utsiden av ankelleddet.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

5

Avlasting

5

Varme

3