Ankelstøtte Recover | Rehaboteket
ankelstøtte

Ankelstøtte Recover

  •  499 kr 

Recover er en stabil ankelstøtte for akutte ankelskader, og ved en skadet og ustabil ankel med behov for effektiv stabilisering og avlastning

Les mer

  • Full justeringsmulighet for optimal passform
  • Unikt, trykkavlastende fôr for optimal funksjon
  • Ekstra stabil ankelstøtte etter skade
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Recover er en ekstra stabil ankelstøtte for akutte ankelskader, for ankler med behov for ekstra effektiv stabilisering etter skade, eller med behov for kompresjonsbehandling for å minimere opphovning av ankelen.
Ankelstøtten er konstruert med to stive skinner i plast som plasseres over ankelleddets inn- og utside for å på best mulig måte oppnå optimal stabilitet over både innsiden og utsiden av ankelen. Skinnene er produsert med en anatomisk passform som følger ankelen og leggens anatomiske forutsetninger. Rundt indre og ytre ankelkul er skinnene formet som en skål for å minimere sjansen for ekstra press mot ankelkulene. Under foten er de indre og ytre skinnene koblet sammen med en justerbar fotplate. Fotplaten gjør det mulig med individuell tilpasning av bredden på ankelstøtten. Ved å forlenge eller fortkorte fotplatens båndfeste i skinnen, justeres ankelstøttens størrelse slik at den passer alle ankelledd på best mulig måte. 

Båndjusteringen gir også mulighet individuell justering av kompresjon rundt ankelen. Dersom fotplaten strammes til litt mer enn bredden på ankelen, øker kompresjonen og støtten over ankelens nedre region. Fordelen med en fullt justerbar fotplate er at produktet da tillater justering i takt med individuelle behov. Dette gjør at Recover passer til alle.
På innsiden av ankelstøttens skinner er det et trykkavlastende fôr. Fôret er produsert i minneskum med seig elastisitet som enkelt former seg etter ankelens mål. Minneskummet reagerer på kroppsvarme og mykner i takt med at materialet blir varmere. Fordelen med et selvformende minneskum er at fôret tar bort all risiko for press og ubehag. Samtidig sørger det for optimal kompresjon over ankelen etter en skade. Skumfôret ligger inne i et mykt og komfortabelt nylonstoff som gir en behagelig følelse over ankelen. Kombinasjonen av skinnenes anatomiske passform og minneskummet i fôret gir optimal funksjon i kombinasjon med komfort.

Rundt ankelstøttens stabiliserende skinner er det to elastiske båndsystem. Båndene binder skinnene sammen, og gir mulighet for ekstra effektiv plassering slik det er riktig for din ankel. Jo hardere båndene strammes inn, jo mer effektiv er stabiliseringen og kompresjonen som oppnås lokalt i ankelleddet.
Recover har en universalstørrelse som fungerer like godt på høyre som på venstre ankel. Fotplatens justeringsmulighet gjør at produktet fungerer på både kvinner og menn samt store og små føtter.


Størrelse Universal

Spørsmål. Hvordan justerer jeg ankelstøttens størrelse?
Svar. Størrelsen tilpasser du med hjelp av borrelåsbåndene på fotplaten. De er fullt justerbare og kan regulere bredden på støtten fullstendig ut fra akkurat din fot.

Spørsmål. Kan jeg drive idrett med ankelstøtten Recover?
Svar. Nei. Recover er ikke et idrettsprodukt. Det er et produkt man bruker rett etter akutt skade for å stabilisere en ustabilt og smertefullt ankelledd, og samtidig tilføre lokal kompresjon for å motvirke opphovning lokalt i ankelen.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

5

Avlasting

5

Varme

3