Ankelstøtte med ekstra stabiliserende bånd | Rehaboteket
ankelstotte_med_ekstra_band

Ankelstøtte med ekstra stabiliserende bånd

  • 319 kr

Ankelstøtte med ekstra stabiliserende bånd er en smidig ankelstøtte for effektiv hverdagsstabilisering av en instabil ankel.

Les mer

  • Utviklet for å fungere i hverdagssko
  • Smidig ankelstøtte for en smertefull og instabil ankel
  • Fungerer til høyre som til venstre ankel
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ankelstøtte med ekstra stabiliserende bånd er en smidig ankelstøtte for stabilisering av en smertefull og instabil ankel. Ankelstøtten stabiliserer ankelen ved hjelp av den smarte konstruksjonen, som kombinerer kompresjonsmaterialet NeoTEX med et ekstra stabiliserende ankelbånd som surres rundt ankelen for å oppnå ekstra stabilitet på en enkel og praktisk måte.

Ankelstøtten kan brukes med eller uten det ekstra stabiliserende båndet, noe som gir et svært fleksibelt produkt med forskjellige stabilitetsprofiler i en og samme løsning. Ankelstøtten fungerer godt for daglig stabilisering av en skadet instabil ankel og kan brukes både på høyre og venstre ankel. Ankelstøtten kan brukes ved generell ankelinstabilitet, forstuing og også ved akillesseneproblemer og akillessenebetennelse.
Det ekstra stabiliserende båndet på ankelstøtten surres fritt rundt ankelen for å gi økt stabilitet og kontroll med optimal og individuelt tilpasset passform. Båndet festes enkelt og raskt med borrelås.

Ankelstøtten er laget med åpen hæl og tå for å sikre normal kontakt mellom fot og overflate når den brukes innendørs. Ankelstøtten tar opp minimalt med plass i skoene og fungerer godt selv i trangere normale sko.
Anbefalt vaskeinstruks for ankelstøtten er håndvask ved 30 °C. La støttebandasjen lufttørke etter vask.


Størrelse Universal
Universal Høyre / Venstre

Spørsmål. Jeg har en instabil ankel og trenger en støttebandasje som fungerer i arbeidsskoene mine. Er ankelstøtten med ekstra stabiliserende bånd et godt alternativ for meg?
Svar. Ja, ankelstøtten er spesielt utviklet for å fungere i hverdagssko uten å ta opp for mye plass i skoene. Dette er takket være ankelstøttekonstruksjonen og materialvalget.

Spørsmål. Kan jeg stramme båndet på ankelstøtten om nødvendig?
Svar. Ja, det ekstra stabiliserende båndet er laget av et elastisk materiale som gir mer støtte og kompresjon hvis båndet strammes til rundt ankelen. Utnytt elastisiteten i materialet for mer eller mindre støtte over ankelen.

Spørsmål. Jeg har forstuet begge anklene og opplever at jeg noen ganger trenger støtte til venstre ankel og andre ganger til høyre. Kan jeg bruke det samme produktet på begge anklene?
Svar. Ankelstøtten er ikke sidespesifikk og fungerer derfor like godt til høyre som til venstre ankel.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

3