Ankelstøtte Dynamics | Rehaboteket
ankelstøtte

Ankelstøtte Dynamics

  •  499 kr 

Dynamics Ultra er en ekstremt tynn og komprimerende ankelstøtte for effektiv lindring av et smertefull og hovent ankelledd.

Les mer

  • Bevegelsesmasserende pelotter for redusert hevelse
  • Pustende materiale med ekstrem smidighet
  • Kan brukes på både høyre og venstre ankel
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Dynamics Ultra er en ekstra elastisk og anatomisk konstruert ankelstøtte til hovne og vonde ankler som følge av en skade, eller ved problemer med tilbakevendende hevelse og smerte. Ankelstøtten er lagd i et ekstra tøyelig og ventilerende stoff som lar huden puste gjennom en hel arbeidsdag slik at den ikke blir svett og fuktig. Ankelstøtten har to integrerte anatomiske silikonpelotter som øker kompresjonen ytterligere rundt ankelleddene, et område som ofte rammes av vedvarende opphovning etter skade eller problemer med lokale betennelser i anklene. Silikonpelottene er konstruert for å øke kompresjonen lokalt ytterligere i kombinasjon med det komprimerende stoffmaterialet. Dette for å redusere eller fjerne hevelse rundt ankelleddet så effektivt som mulig. Silikonpelottenes konstruksjon og mykhet gir en effektiv masserende funksjon ved bevegelse og belastning. Den masserende funksjonen bidrar ytterligere til at området rundt ankelkulene blir komprimert aktivt med en forsterket effekt for å redusere lokale hevelser i anklene ved problemer.
Ankelstøttens forlengede konstruksjon strekker seg over hele forfoten og bidrar til økt støtte og økt lokal kompresjon rundt hæl, mellomfot og forfot i én og samme konstruksjon.

Bruk Dynamics ankelstøtte ved:
- Smerter og hevelser i ankelen etter skade, f.eks. leddbåndskade eler leddkapselproblemer
- Lokal betennelse i ankel, hæl eller mellomfot 
- Ved lettere artroseproblemer med behov for kompresjon og lettere avlasting

Dynamics ankelstøtte fungerer like godt på høyre som på venstre ankel, og den kommer i fem forskjellige størrelser for å kunne tilby alle en korrekt og effektiv kompresjonsprofil. Målene tar du rundt nedre del av leggbenet rett over ankelkulene, og for beste størrelsesindikasjon skal du ikke medregne eventuell hevelse. Hvis ankelen/leggen er hoven på grunn av skaden, må du måle på det andre benet for å få riktig størrelse og funksjon.

Ankelstøtten skal vaskes på 30 °C håndvask, og må lufttørkes før bruk.


Størrelse Omkretsmål rundt anklene (cm)
X-Small17 - 19,5
Small
Medium
Large
X-Large
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

1