Ankelbeskytter MalleoGrip | Rehaboteket

Ankelbeskytter MalleoGrip

  •  699 kr 

Ekstra stabilitet i kombinasjon med en ekstremt smidig utforming gjør at MalleoGrip til indre og ytre ankelskader passer for alle idretter og aktiviteter

Les mer

  • Stabil ankelstøtte med justerbar kompresjon
  • Ultratynn design for alle anledninger
  • Stabile skinner på inn- og utsiden av ankelen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

MalleoGrip er en ultrasmidig ankelbeskytter for en ustabil, skadet ankel med minsket ankelstabilitet. Ankelbeskytteren har flere ulike egenskaper for økt grad av stabilitet og kontroll.
Beskytterens konstruksjon og materialevalg er alle produserte for å ta så lite plass som mulig i sko. Materialene er ultratynne, uten at dette påvirker beskytterens grunnstabiliserende funksjoner. En optimal anatomisk passform, som på best mulig måte følger ankelens konturer, gjør at beskytteren føles smidig i skoene under aktivitet. Skaperne av MalleoGrip har gjennomgående fokusert på stabilitet kombinert med smidighet.
For å minske fotbeskyttelsens profil og gi produktet et så smidig design som mulig, er MalleoGrip produsert helt uten sømmer. Alle stoffkomponenter er mikrosveiset, noe som gir utrolig god fleksibilitet og mulighet til å forsterke materialer og funksjon kun der det trengs mest.

MalleoGrip er produsert i et helt uelastisk hovedmateriale av sterk og stabil nylon. Hovedmaterialet omslutter ankelen optimalt og er selve grunnen til støttens stabilitet. På overflaten av materialet sitter to sidestabiliserende skinner plassert over inn- og utsiden av ankelen. Skinnene er produsert med en anatomisk passform som sørger for riktig mengde støtte over inn- og utsiden i ett og samme produkt. Skinnene i stål følger ankelens inn- og utside. Dette gir ytterligere stabilitet og kontroll for forstuinger på innsiden eller utsiden av ankelen, i en og samme ankelbeskyttelse. Skinnene kan ved behov tas ut og kan også brukes på kun én side. Rundt ankelleddet har MalleoGrip et elastisk, fullt justerbart båndsystem som gjør individuell tilpasning mulig når det gjelder graden av støtte og kompresjon. Båndsystemet likner et 8-tall rundt ankelen, og kan fritt plasseres over innsiden og utsiden av ankelleddet med hjelp av den harde, påsydde borrelåsen i endene av båndsystemet.

De stabiliserende hovedfunksjonene i MalleoGrip er:
 - Uelastisk, anatomisk basemateriale av sterk nylon
 - Laterale stålskinner plassert over ankelleddets inn- og utside.
 - Justerbart, elastisk 8-tallsbånd
 - Snøreinnfesting med ekstra tynne og sterke snorer

Ankelstøtten plasseres rundt ankelleddet med et justerbart snøresystem som gir muligheten til å øke eller minske graden av stabilitet rundt ankelen. Dersom båndet strammes til, økes kompresjonen over basismaterialet og skinnene, noe som i sin tur bedrer graden av stabilitet og kontroll over ankelens inn- og utside. Båndsystemet har en låsefunksjon som sikrer ønsket stramming av båndet og som forenkler plasseringen av båndet. 


StørrelseOmkretsmål rundt anklene (cm)
X-Small23 - 27 cm
Small27 - 29 cm
Medium29 - 31 cm
Large31 - 34 cm
X-Large34 - 37 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg er på jakt etter en ekstra smidig ankelstøtte som jeg kan ha i trange sko. Kan MalleoGrip være et alternativ for meg?
Svar. Ja. MalleoGrip er en av de tynneste modellene på markedet, og tar minimalt med plass i sko uten å miste sine stabiliserende egenskaper.

Spørsmål. Fungerer ankelstøtten både på høyre og venstre ankel?
Svar. Ja, modellen er såkalt bilateral, og fungerer dermed like godt på høyre som på venstre ankel.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

2